Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Napodobeniny

Started by GentlemanA15, 07. Júl 2012, 10:38:04

« predchádzajúce - ďalšie »

Morandi

Teda ti Cinania sa fakt neseru. Ze ich hanba nefackuje. A nikto im nic nemoze. :/

mathy

je to aj na ebay...neviem kto si moze toto kupovat  :blank:
link: http://www.ebay.com/itm/EN629-Enlighten-Train-Heavy-Duty-Passenger-Locomotive-/220937078964

mathy

...a našiel som aj toto: http://deti.bazos.sk/inzerat/17618604/Auticka-skladacky-ako-lego.php
sú to presné napodobneniny autíčok Tiny Turbos 8132, 8133, 8131 a 8130 !!!  >:(

leggina

:P to je teda fakt zlodejina

KLF

Ono teraz sa tymto Cinskym smejdom smejeme, ale casom ich mozno budeme brat vazne. Krasny priklad je v oblasti mobilov - su to mozno ani nie 2 roky, ked sa vsade na weboch opovrhovalo Cisnkymi mobilmi, ake su to nekvalitne kopie, kto si to moze kupit, atd. A dnes? Znacky ako Huawei, ZTE, ci Xiaomi sa beru s respektom! Toto iste caka podla mna automobily a skor, ci neskor aj hracky. Co uz - sme si sami na vine.

MiKeL

kua, to aby som rychlo nakupil tieto fake santa fe. o par rokov stupnu na cene :) a zakladam paralelny TatraFLUG (fake lego user group)  >:D

kazdopadne je to tak. Vyraba sa dnes este nieco niekde inde ako v cine? ok, v indii :)

GentlemanA15

Ja som tieto mašinky u nás nevidel, ale za 10 eur by som jednu kľudne zobral :D....aspoň na porovnanie

mathy

Quote from: GentlemanA15 on 24. August 2012, 11:59:12
Ja som tieto mašinky u nás nevidel, ale za 10 eur by som jednu kľudne zobral :D....aspoň na porovnanie

dúfam že iich ani neuvidím  >:D

P4tr1cius

Napodobeniny vždy boli, sú a aj vždy budú. To, že je ich stále viac a viac, to je skôr otázna pre manažment TLC, prečo asi to tak je (no prečo asi?  ;D). A to, že to z časti znižuje "kredit" značky a ich výrobkov (ktoré my - dobré duše kupujeme), to je skutočnosť, s ktorou sa budeme musieť (aj keď neradi) zmieriť. Pretože s tým nikto nič neurobí. Nie preto, žeby nechcel, ale preto, že sa to nedá.

(viac by o tom asi vedel povedať výrobca hodiniek značky Rolex)  ;D

MiKeL

vcera som videl v tv reklamu na toto:
www.hasbro.com/kre-o/sk_SK/

dokonca bude v asi prahe vystava.

P4tr1cius

Už som to videl naživo. Nieje to také prepracované ako LEGO, ale ani to určite zjavne nemá byť priamou konkurenciou. Hlavnou devízou prerazenia na trhu bude "asi" cena.

KLF

Mno a Hasbro je uz znacka - tak som zvedavy, co na toto povedia ortodoxni.  >:D

MiKeL

heh, ved preto som to spomenul :)

ale tak zase ked TLC zacalo hasbru fusovat do babik, tak im to oplatili v stavebniciach :)

len kedy uz konecne ten konkurencny boj prinesie nizsie ceny na spravnej strane rieky...

GentlemanA15

www.brickshow.com

Na tejto stránke pozerávam recenzie, recenzovali tam aj KREO aj Megabloks...všetko :)

GentlemanA15

Sluban, no neni to nádhera?:)