na stare kolena som sa dal na Star Wars sety...........ale nemozem si pomoct, ine lego segmenty v sucasnej dobe nic pre mna vhodne neprodukuju

inak zaujimave je, ze zrazu i do maleho v podstate bezvyznamneho SW setu davaju potlacene dieliky a nie samolepky... ze to tak nedavali uz skor a do viacerych setov...napr. pri takom Sancrawleri.....tam to mala byt sama potlac pri tej cene a UCS sete.......
ale i napr. pri poslednom SW batle packu s dvoma jawa - take to odtahove vozidielko i tam mohli dat ten potlaceny brick ovladania....setik by hned nadobudol inu dimenziu....take nieco mi v tom setiku chyba i ked je to na malost setu pekny a podareny setik

setiku taka potlacena kocecka doda smrnc a kedze to vedia spravit, tak neviem preco je toho ako safranu
Tento setik vid. foto sa mi hned zapacil.....ma mnoho peknych a zaujimavych detailov a funkcii.....odnimatelnu kapotu, maly ulozny priestor na "vercajk" a nahradnu strelu, vyberatelny motor, vzadu sa da vybrat (asi) palivovy clanok + dva figy a psik

, ovladanie v kokpite nie je samolepka, ale potlac.
Zo spodu su kolieska, aby sa vozidlo lepsie pohybovalo a dva pruzinove vystrelovacie mechanizmi na strely