Autor Téma: Všeobecná diskusia o výstavách  (Prečítané 97267 krát)

Odhlásený Buďo

• Príspevkov: 1523
Re: Všeobecná diskusia o výstavách
« Odpoveď #75 : 20. August 2013, 20:52:33 »
Ja suhlasím s danyboy-om ,a výstavu v budúcom roku určite podporím  ;)  Vlaky ,ako samostatná expozícia je asi samozrejmosť,MOC-om podla mesta konania (zaleží na veľkosti projektu samozrejme) a stolmi pod mesto / koľajisko ,ked bude treba.Keďže  na výstave v BB bolo drevotriesok dosť ,ale ich podporu si viem predstavit lepšie .

Odhlásený MiKeL

• Príspevkov: 2552
    • Moja zbierka
« Odpoveď #76 : 20. August 2013, 20:57:08 »
No, já bych neměl problém!
Ale já myslím, ze KLF a MiKeL by si měli odpočinout. S BB měli práci
Nebo se mílím? Jako jestli se mílím s tím odpočinkem.  >:D

Mylis. Mna este len caka praca okolo domu. Vystava bola oproti tomu malina ;)

A co tak skusit nieco mensie este tento rok? Ze by sa pripadne veci z BB alebo ich cast rovno tam previezla? Ide o to ze by sme potom splnili podmienky na vlastny lugbulk. Chapem ze je to narocne, ale je trochu skoda ked nam vyjde vystava len raz do roka a unikne nam vzdy lugbulk... Mohlo by ist vyslovene o minivystavu.
Ja osobne neviem o aku vystavu ide a silne prepokladam, ze ani Mikel. Nik nas neoslovil. Ak nas niekto oslovi a BUDEME MAT CO VYSTAVOVAT, tak kludne.

Neviem ani ja o nicom. Viem len o moznosti na buduci rok.

Uvazoval som o tom aj ja, ze po skonceni v BB by sa aspon modely ludi co su z BA vystavili niekde na tyzden v BA, len by sa to previezlo. ALE!!!! Kto by tie priestory vybavil? Ako Rene pisal, pred vianocami bude mat robotu sam so sebou. Ja uz teraz sa citim ako vycucany rezanec a to ma este caka kopa makacky okolo domu, okrem chodenia do prace.

Odhlásený liondee

• Príspevkov: 1432
« Odpoveď #77 : 20. August 2013, 21:47:55 »
Tiez tento rok uz do nicoho nepojdem. Nie ze by som nechcel, ale nie je cas. Teraz mi to vyslo ze som mal 3 tyzdne dovolenku. Z toho tyzden som skladal lego doma v TN a tyzden som bol kazdy den v muzeu v BB a pripravoval to tam aj zo zamestnancami muzea. Takze ma to aj dost vystavilo. Buduci rok tiez zalezi ako mi daju dovolenku a ci sa budem moct zucastnit aj ked by som rad, kedze uz teraz viem ake sety mi pribudnu do zbierky Classic Town :)

Odhlásený mesje

• Príspevkov: 2046
« Odpoveď #78 : 20. August 2013, 23:58:24 »
no co uz... jedine ze by sa pocitalo za vystavu aj vylozenie par modelov vo vyklade dracika :-))

Odhlásený martinn

• Príspevkov: 1428
    • bricksets
« Odpoveď #79 : 21. August 2013, 08:22:20 »
Najbližšie by som mohol poskytnúť moje Classic Town, dva plagáty a nejaké propagačné materiály. Pre mňa najideálnejšie miesto na výstavu BA, alebo NR. Ak by bol záujem a časovo by mi to vychádzalo, vedel by som vyrobiť k vybraným setom okolie + pozadie (mesto - potápanie, prístav a pod...)

Odhlásený MiKeL

• Príspevkov: 2552
    • Moja zbierka
« Odpoveď #80 : 21. August 2013, 08:30:13 »
no co uz... jedine ze by sa pocitalo za vystavu aj vylozenie par modelov vo vyklade dracika :-))

A mozno aj ano. Ked som volal s Beyerom, tak vravel, ze to nemusi byt nic velke. Ako priklad uviedol vystavku v dakej kniznici. Takze ak to vies vybavit....

Odhlásený liondee

• Príspevkov: 1432
« Odpoveď #81 : 21. August 2013, 08:44:29 »
Najbližšie by som mohol poskytnúť moje Classic Town, dva plagáty a nejaké propagačné materiály. Pre mňa najideálnejšie miesto na výstavu BA, alebo NR. Ak by bol záujem a časovo by mi to vychádzalo, vedel by som vyrobiť k vybraným setom okolie + pozadie (mesto - potápanie, prístav a pod...)

S Tebou počítam určite  ;)

Odhlásený Paliason

• Príspevkov: 1328
« Odpoveď #82 : 22. August 2013, 10:21:36 »
ja by som tiež nemal problém budúci rok ísť znovu do nejakej výstavy ak sa mám takto zatial predbežne vyjadriť.

Odhlásený phoenicis

• Príspevkov: 1102
  • May the Brick be with you ;)
    • Brick-Wave
« Odpoveď #83 : 26. August 2013, 14:46:03 »
Ak bude čas, rád sa pridám i ja. Môžte teda so mnou počítať - i s väčšou SW sekciou ;)

Odhlásený KLF

• Príspevkov: 5480
    • Moja zbierka
« Odpoveď #84 : 26. August 2013, 17:17:14 »
Takze nasa najblzisia vystava by sa mala konat v termine od zaciatku juna do polovice augusta 2014. V najblzisich dnoch zverejnime podrobnejsie info, sme v stadiu rokovania.

Odhlásený phoenicis

• Príspevkov: 1102
  • May the Brick be with you ;)
    • Brick-Wave
« Odpoveď #85 : 26. August 2013, 20:23:59 »
Podstatné: všetko za sklom alebo v dostatočnej vzdialenosti od návštevníkov (nie ako SW počas vernisáže s deckami prevísajúcimi ponad zábrany a lepiace sa na stoly s modelmi :P ).

Odhlásený KLF

• Moja zbierka
« Odpoveď #86 : 26. August 2013, 20:30:07 »
Jasne, kludne piste aj dalsie navrhy!

Odhlásený Buďo

• Príspevkov: 1523
« Odpoveď #87 : 26. August 2013, 20:50:51 »
V meste sme mali len jednu veternú elektrareň, čo tak atomovú na okraji mesta?

Odhlásený KLF

• Moja zbierka
« Odpoveď #88 : 26. August 2013, 21:05:13 »
Myslel som skor podnety organizacneho charakteru k rokovaniam o nasledujucej vystave. ;) Ale ano - mozme sa tu kludne bavit aj o pripadnych exponatoch. Ja osobne by som chcel nejake interaktivne hry pre deti na mieste. Samozrejme postavene z LEGA. Mesto (kolajisko) mozme zvacsovat tiez - myslim, ze mame na to, aby sme robili fakt VELKE kolajiska. ;) Ale aj tam mame rezervy - o 4-wide sekciu sa nebojim - tam mame vdaka Dominovi dobre naslapnute, ale 6-wide sekciu musime zlepsit, mame tam aj hluche miesta. Atomka by nebola zla Budo, ale kto ju spravi? Teba caka narocnejsia vyzva! ;)

Odhlásený mesje

• Príspevkov: 2046
« Odpoveď #89 : 26. August 2013, 23:38:36 »
No ked atomku, tak potom Cernobyl - tam by sa dali pridat kostry, zombici, rozni mutanti a nadrozmerne zeleniny :-)
K organizacnej stranke - bol by som za skorsi datum, aby bola sanca stihnut aj druhu vystavu. Uz sa opakujem, ale skoda by bolo nevyuzit sancu na lugbulk.