Nebyl, ale to nic nemění na tom, že to je z mého pohledu "Divný set". Já totiž nechápu smysl vyrobit něco tak drahého, co je ve své podstatě nefunkční maketa. Takže piáno za 10.000CZk/400€, nebo konzoli která stojí víc než reálný nejlevnější model Playstation 4/Xbone... Kdyby v tom nintendu byl emulátor (ideálně se stahovatelným) portofoliem her, a piáno doopravdy hrálo, tak bych tu cenu pochopil. Ale tohle stojí víc nežli mnohem hezčí a cool sety jako byli Saturn, Ponycar anebo Barracuda 2020 či Krokodýl... Mám pocit, že LEGO ztrácí soudnost - nejen, že vydává tyhle nesmysly, ale i kauza s V-22 (na kterou jsem třeba já byl zvědavý a možná bych si ji i koupil, protože V-22 je moje oblíbené letadlo). Ale tak já jsem primárně proti -ne-minifig setům, pokud nejde o obdobu Model Teamu - což třeba Mustang nebo Saturn splňují... A klavír nebo konzole jsou z mého pohledu předražené kraviny - spolu s pohádkovou knížkou, lodičkou v lahvi, bludištěm nebo těma divnejma animákama nebo nepovedenýma Flinstonovcema... (které bych si koupil, kdyby někdo neodlákl minifigy).
Docela by mě zajímaly prodeje těhle setů... (Třeba kdyby Voltron nebyl Voltron ale Transformers a šel z toho udělat Optimus Prime, tak bych si ho koupil... neboť by to byl jak robot, tak americký truck

) ).
A sem zvědavý co TLC spácha s jak vy Slováci říkáte Mackem Pů... To je třeba pro mě kultovní knížka/animák (v ČeskoSlovensku kdysi s geniálním dabingem). Jestli to ale zvojtí jako Flintstonovce, tak si to nekoupím...
Protože vyrábět kraviny a na druhou stranu na nátlak pidi skupinky zabít zajímavý set i pro non-technikáře.... hehe, no zajímavá strategía.
Ale v poslední zhodnocení snad byly samý divný sety :/
Nechápu, proč neudělaj třeba něco s Kačerama z Kačerova (the Ducktales - Strýko Držgroš & comp.) Takový Držgrošův trezor, nebo ještě lépe panství (Manor) ( s hoodně velkým pokladem z klasických lego coins, Rampovým letadlem a autem, by nebyl špatný).