Ďakujem všetkým vystavovateľom za ich účasť. Subjektívne môžem zhodnotiť, že výstava bola dobre zorganizovaná z pohľadu rozloženia exponátov a predprípravy plochy a stolov, a i exponáty boli na vysokej úrovni. Darí sa nám zväčšovať plochu MOCov a obmieňať témy, ktoré vystavujeme. Oproti mojej prvej výstave v roku 2014 to je tisíc a jedno ...
Samozrejme pri organizovaní takejto veľkej akcie nastávajú aj nedorozumenia (pomoc pri inštalácii) a komplikácie (nedostatok "strážiacich). Verím, že tie sme si s tými, ktorých sa týkali vydiskutovali a poučili sa z nich.
Keď som to zrátal, tak to bola moja 25 TatraLUG akcia, ktorú som organizoval, resp. zúčastňoval sa jej za TL u iného organizátora (ako napr. Festival hier a hračiek, Vianočné trhy, Deň rodiny, Deň modelovej železnice, ... )
S Michalom (Mike-om) z Mariánskej sály som sa dohodol, že hlavné úlohy organizovania výstavy v Trnave preberie za mňa, nakoľko z dôvodu mojej pracovnej vyťaženosti sa nemôžem výstavám venovať tak, ako doteraz. Samozrejme skúsenosti s organizovaním našej výstavy mu odovzdám, aby vybudovaná tradícia "Víkendov kociek" v Trnave mohla pokračovať. Vystavovať budem aj naďalej, len moje úlohy organizátora už preberie Mike a budem rád, keď mu v tom budete pomáhať.