Autor Téma: Výstava TatraLUG Trnava - 15.-16.marec 2025  (Prečítané 4855 krát)

Odhlásený Jago

• Príspevkov: 323
Re: Výstava TatraLUG Trnava - 15.-16.marec 2025
« Odpoveď #30 : 03. Marec 2025, 20:44:51 »
v piatok od 13:00 dovtedy, kým neskončíme - minule to bolo tuším do polnoci. A balí sa v nedeľu o 19:00 do cca 22:30-23:00.
Orient Express berieme ;)

Odhlásený SkiFi

• Príspevkov: 638
  • zberateľ a staviteľ - space a castle
    • ELFIK Minifigures
« Odpoveď #31 : 09. Marec 2025, 21:37:05 »
V piatok pridem skoro (skorej) :) nejak po obede... mtron budem stavat na mieste kedze je uz 2-3 rokvy v krabiciahc cize ... asi tak :D donho sa namontuje namieste aj daky monorail a nejaky iceplanet .. nieco tam buchame :) casu je dost .. setov viac nez miesta .. nemusis byt vsetko stacia mocy a nejaky ten mage core =) + pristavacia plosina este nieco prerabam ale celkovo to je skor o rozlozeni lebo su to vsetko stroje co potrebuju okolo seba cisto, figurky krystale atd.. =)
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

Odhlásený jayor

• Príspevkov: 134
« Odpoveď #32 : 10. Marec 2025, 21:15:13 »
vynimocne dojdem aj ja uz v piatok niekedy po obede okolo druhej tretej, parkovisko uz je prerobene alebo sa stale vchadza cez tu uzku branu z ulice ?

Odhlásený papluh

• Príspevkov: 4498
« Odpoveď #33 : 10. Marec 2025, 21:37:19 »
Ja budem môcť asi až po práci tj okolo piatej s polkou Bratislavy na obchvat :D

Odhlásený MatoZJura

• Príspevkov: 26
« Odpoveď #34 : 10. Marec 2025, 22:40:03 »
Ja mozem vyrazit okolo 19:00 z Jura mame este do 18:30 kruzok ... ale mam otazku kedze som este v TT nebol.
Ako je pristup s autom, parkovanie a pod ... dakujem.

Odhlásený Jago

« Odpoveď #35 : 10. Marec 2025, 23:43:45 »
Parkovanie je vo vnútri areálu pri Mariánskej sále - prístup je z Františkánskej ulice 34/B, je to dvor s rampou, ktorá načíta ŠPZ a otvorí sa.

Odhlásený Jago

« Odpoveď #36 : 15. Marec 2025, 06:47:31 »
Výstava nachystaná, ďakujem všetkým zúčastneným za pomoc. Riadne sme si zamakali, ale zvládli sme to.

Ak chce prísť niekto strážiť, tak mi prosím napíšte do témy (včera ste mi niektorí spomínali, ale pri tej naháňačke si nepamätám už kto a kedy príde)
Ja tam budem aj s Michaelou sobotu aj nedeľu, kto má záujem môže sa pridať.

Odhlásený Jago

« Odpoveď #37 : 15. Marec 2025, 21:40:29 »
Prosím vystavovateľov, aby mi do správy poslali sumu ich nákladov za pohonné hmoty na výstavu v Trnave, aby sme to mohli zajtra hneď vyúčtovať a nezostali nikomu dlžný.

Odhlásený Buďo

• Príspevkov: 1511
« Odpoveď #38 : 16. Marec 2025, 22:54:22 »
Ďalší ročník v Mariánskej sále za nami .Subjektívne to bolo lepšie než vlani  (y) Väčšia návštevnosť a obmena exponátov . I tie súťaže spestrili celú akciu  (y)
Ďakujem oranizátorom a propagátorom akcie , ďakujem všetkým za pomoc s nosením a odvozom  (y)
Bolo fajn vás po dlhej dobe vidieť a porozprávať sa popri strážení či pomedzi stráženie  ;)

Odhlásený danny01

• Príspevkov: 125
« Odpoveď #39 : 17. Marec 2025, 19:36:03 »
Ahojte,
tu je par zaberov odoma: https://photos.app.goo.gl/pAh7Z1vee7EBzLkq7

Odhlásený Jago

« Odpoveď #40 : 18. Marec 2025, 22:34:54 »
Ďakujem všetkým vystavovateľom za ich účasť. Subjektívne môžem zhodnotiť, že výstava bola dobre zorganizovaná z pohľadu rozloženia exponátov a predprípravy plochy a stolov, a i exponáty boli na vysokej úrovni. Darí sa nám zväčšovať plochu MOCov a obmieňať témy, ktoré vystavujeme. Oproti mojej prvej výstave v roku 2014 to je tisíc a jedno ...

Samozrejme pri organizovaní takejto veľkej akcie nastávajú aj nedorozumenia (pomoc pri inštalácii) a komplikácie (nedostatok "strážiacich). Verím, že tie sme si s tými, ktorých sa týkali vydiskutovali a poučili sa z nich.

Keď som to zrátal, tak to bola moja 25 TatraLUG akcia, ktorú som organizoval, resp. zúčastňoval sa jej za TL u iného organizátora (ako napr. Festival hier a hračiek, Vianočné trhy, Deň rodiny, Deň modelovej železnice, ... )

S Michalom (Mike-om) z Mariánskej sály som sa dohodol, že hlavné úlohy organizovania výstavy v Trnave preberie za mňa, nakoľko z dôvodu mojej pracovnej vyťaženosti sa nemôžem výstavám venovať tak, ako doteraz. Samozrejme skúsenosti s organizovaním našej výstavy mu odovzdám, aby vybudovaná tradícia "Víkendov kociek" v Trnave mohla pokračovať. Vystavovať budem aj naďalej, len moje úlohy organizátora už preberie Mike a budem rád, keď mu v tom budete pomáhať.

Odhlásený SkiFi

• Príspevkov: 638
  • zberateľ a staviteľ - space a castle
    • ELFIK Minifigures
« Odpoveď #41 : 18. Marec 2025, 23:35:05 »
Ďakujem všetkým vystavovateľom za ich účasť. Subjektívne môžem zhodnotiť, že výstava bola dobre zorganizovaná z pohľadu rozloženia exponátov a predprípravy plochy a stolov, a i exponáty boli na vysokej úrovni. Darí sa nám zväčšovať plochu MOCov a obmieňať témy, ktoré vystavujeme. Oproti mojej prvej výstave v roku 2014 to je tisíc a jedno ...

Samozrejme pri organizovaní takejto veľkej akcie nastávajú aj nedorozumenia (pomoc pri inštalácii) a komplikácie (nedostatok "strážiacich). Verím, že tie sme si s tými, ktorých sa týkali vydiskutovali a poučili sa z nich.

Keď som to zrátal, tak to bola moja 25 TatraLUG akcia, ktorú som organizoval, resp. zúčastňoval sa jej za TL u iného organizátora (ako napr. Festival hier a hračiek, Vianočné trhy, Deň rodiny, Deň modelovej železnice, ... )

S Michalom (Mike-om) z Mariánskej sály som sa dohodol, že hlavné úlohy organizovania výstavy v Trnave preberie za mňa, nakoľko z dôvodu mojej pracovnej vyťaženosti sa nemôžem výstavám venovať tak, ako doteraz. Samozrejme skúsenosti s organizovaním našej výstavy mu odovzdám, aby vybudovaná tradícia "Víkendov kociek" v Trnave mohla pokračovať. Vystavovať budem aj naďalej, len moje úlohy organizátora už preberie Mike a budem rád, keď mu v tom budete pomáhať.

Vdaka Jago! Myslim, ze to nebola nasa posledna lebo by to bola velka skoda to takto utat ked uz od 2014 spolu sidlima na vystavach =))) a nabuduce sa tam zasa stretneme a mozno tentokrat budes viac uvolneny =) uz ako "len" vystavovatel =) s organizovanim Michalovi pomozeme.  Stavaj stavaj.. tento rok si maknem aj ja nech mam konecne nejake hodne a halvne dokoncene dielo bo vsetko mam jaksi "rozrobene/rozdrobene" a nemam ani jedno kompletne.
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

Odhlásený Mike

• Príspevkov: 3
« Odpoveď #42 : 24. Marec 2025, 21:03:12 »
Ahojte, rovnako aj ja sa teším, že tretia výstava mala veľký ohlas. Ešte raz veľká vďaka. Dokonca až tak, že aj tento víkend čo bol prišlo pár ľudí na výstavu :D pomýlili si termín :D.
Každopádne spíšem pár vecí ako spätnú väzbu do budúceho roka:
- zväčšiť detský kútik
- viac dobrovoľníkov pri dohliadaní na exponáty
- dať vyrobiť tričká pre vystavovateľov TATRAlug - už s podpredsedom OZ rozpracované
- dať vyrobiť poličky na niektoré exponáty - viac priestoru
- od ľudí bol záujem začať výstavu už v piatok poobede napr. od 14:00 je to na zváženie do budúceho roka
- v budúcom roku by bol záujem o napr. harry potter, väčšie mesto, a niečo z Trnavy :D
Máme teda nejaký čas na prípravu. :-)
Pekný večer.

Odhlásený MatoZJura

• Príspevkov: 26
« Odpoveď #43 : 24. Marec 2025, 22:12:27 »
Buduci rok sa teda hlasim s Harrym Potterom.
Mame zozbierane komplet vsetky sety a spravili by sme s decerami ten modularny Rokfort aj s krajnou okolo ... funkcnym vlakom a kopa dalsich drobnosti ... pripravovali sme sa na to dlho tak uz to len poskladame. Toto bude moj sukromny prispevok na vystavu.
Za CVC som diskutoval s deckami, ze co by chceli buduci rok stavat tak v hre je CITY Jungle Seria opat nejaka diorama s vyuzitim setov tam mi tiez chybaju len 2 a mam to komplet .
Alebo MINECRAFT svet ... uvidime co sa nam podari zozbierat. (y)