Gratulujem vitazovi a dakujem aj za hlasy mojim dielam - hlavne Mimonom, ktori skoncili na peknom 4. mieste za silnymi kalibrami!
Viaceri ste tu pisali, ze tento rok mame menej MOCov v sutazi. Treba si uvedomit, ze ich mame najviac od roku 2017!
Takze az taka tragedia to nie je. Ale je pravdou, ze pocet autorov je nizky. Spominali ste aj ake podmienky ste mali, no napriek tomu ste postavili MOC.
Viem o com to je. Ja som bol mimo vsetkeho diania od marca do augusta a za mesiac som stihol dokoncit 1 MOC a dalsie 3 postavit, aby som stihol vystavu.
A chcem tuto temu zaroven vyuzit este na jedno velke podakovanie, ktore som nevedel kam napisat. Vlani sme mali trochu problem zohnat MOCy na vystavu do NB. Dvaja nasi clenovia ma trochu sklamali (verim, ze tento rok nam to vratia - podla toho co som videl, tak aj s urokmi
), ale dvaja ma prijemne prekvapili! Jeden mi pravidelne posielal v mailoch obrazky - "aha Rene, aj toto som postavil.. a pozri, aj toto som spravil na vystavu!... a este spravim toto a toto!" a druhy v tichosti odprezentoval svoje nove MOCi pre vystavu tu na fore a sukromne mi slubil sam od seba aj dalsie, ktore aj priniesol. Tito dvaja nasi clenovia su
Liondee a
MiKeL. Takze chalani - touto cestou specialne vam obom chcem este raz podakovat za vasu vlanajsiu aktivitu!