All Terrain Open Transport je klasický transportér používaný velkou armádou Republiky počas Clone wars. Ide o osem nohé vozidlo prispôsobené na prekonávanie najťažších terénov s hlavnou úlohou ( ako už názov napovedá) prepravu vojakov a nákladu pre boj. Jedná sa o remake klasického OTčka zo setu 10195 ktorý som mal zaparkovaný na poličke no vždy mi vadilo prílišné "obmedzenie " stroja kôli nutnosti integrácie mechanizmov pre pripojenie ku dropshipu -- taktiež velkosť ako taká a niektoré detaily boli až moc nedotiahnuté aby som ho mohol použiť pri mojich strojoch -- to bol dovod tejto "renovácie" . Stroj som prestaval - rozšíril a napratal odpovedajúci počet sedadiel do interiéru pričom som zachoval cik cak vzor z originálu - stroj teraz pojme množstvo klonov - je vyžší - má nohy na nastavitelných kĺboch a samozrejme lepšiu výzbroj

Výzbroj:
predné stredne ťažké protipancierové delá, zadné protipechotné turrety, pre obranu posádky sú na bočných pancieroch namontované 4 protipechotné opakovacie blastre a 2 protipancierové kanóny
Pancier:
klasický pancier používaný pre typ AT walkerov + generátory plazmového štítu pre prípad núdze - spotreba energie výrazne spomalí tank a znemožní strelbu z palubných zbraní
Typ: Walker
Posádka: 1 pilot, stroj teraz pojme až
32 vojakov