Ak niekto potrebuje vyrobit samolepky je to pre mna velmi lahke a mam uz kopu hotovych

na stity aj na torza.
dolezita vec ktoru treba vediet pri tvorba grafiky a priprave na tlac. Je jedno aky je format alebo rozmer ono staci kludne aj 72 dpi. Pltore ktore to tlacia vam s vacsou presnostou na nalepku aj tak za rozumnu cenu nevytlacia lepsi detail a 300 dpi uz vobec nie mozno 200 je realne. Ale traba aby navrh mal aj presah lebo pri orezavani pokial si to teda clovek nechce vystrihovat po 1ks rucne treba aspon 1-1,5 mm presah. Tlac na priesvitnu bielou je draha .. ale da sa. Striebornu a ine napr PANTONky sa musia zadefinovat ako solo farba bud v ilustratore alebo coreli. Tieot farby si staci najst vo vzorkovnikoch ktorych mam asi 10

.. takato tlac je extremne draha! a na taketo male pocty je to nerealne .. to by sme sa nedoplatili ..
Dal som si teraz robit asi 20 typov vlastnych space a castle torz a asi 40 typov stitov.

keby niekto chce z existujucich za lacno sa podelim. Dalej mam sablony na rozne ine velkosti napr 1x2 tile 2x2 tile, 2x4 tile .. loga, napisy, znaky, pocitace .. etc.
Keby niekto potrebuje vytlacit viem to zabezpecit celkom rychlo. Staci mi poslat jpgcka a pocty .. s farebnostou si vobec nelamte hlavu lebo kvoli 10-100 ks 1,5cm blbiniek sa vam s tym nikto nebude srat a uz vobec nie nadstavovat neajke solo farby alebo cmyk tlac .. tie nove plotre maju aj 6 naplni to je uplne ina skala ako cmyk aj rgb ..
Jedine co vam pomoze je priblizne spravit podobnu farbu a ono to aj tak nebude moc vidno ked tam budu nejake prkotinky na tom torze. mala odchylka v odtieni je samozrejmost a treba s tym pocitat .. trafit presne pc grafiku na tlaciarni ktora je inde na torzo ktore vieme max prirovnat real , foto alebo nejak inak je velmi komplikovana az nerealna.

kazdopadne s tym co som si dal ja vytlacit a to som ani neprirovanaval ale daval od oka som nadmieru spokojny.