Vďaka všetkým názory potešili.
@muffin - To výsuvné rameno bola výzva s ktorou som sa popasoval asi tou najjednoduchšou cestou, ale všetky ostatné pokusy vyzerali strašne. Takto to aspoň trochu vyzerá. V akej mierke plánuješ to Technic UDS?
@KLF - Máš nejaký konkrétny nápad na zlepšenie? To tvoje UDS je veľmi pekné, výsuvné rameno, rezerva, ale najlepšia časť je prepracovanosť predných blatníkov a tie nástupky do kabíny, super. Veľmi sa mi páči to prepracovanie s opačnými slope.
@Buďo - Neviem si predstaviť aké menšie kolesá, zatiaľ, ale hlavný dôvod je, že iné vhodné nemám. Ešte by som chcel pridať jeden detail a to rezervu. A čo sa týka blatníkov rozmýšľal som nad podobným konceptom v zadu, ako má na svojej tatre 8 wide KLF, ale páči sa mi blatník s tou curved kockou. Nemôžem si pomôcť.

@martinn - Classic lego town sú krásne modely, majú svoje čaro, ale sú to predsa len také krabice. Niečo z modernejších dielov treba isto použiť. UDS v technic fig mierke to je teda výzva. Len ma teraz z hlavy nenapadá akú radlicu by som použil, tá zo setu 8043 sa mi zdá veľká, či?
P.s.: Postujem fotky spolupráce UDS-ka s Tatrou 815 8x8.