LEGO > CAD

LDD by TOME

(1/22) > >>

TOME:
Zakladám vlákno na moje LDD výtvory, zatial sa mi podaril dokončiť ,paradoxne, najmladší rozrobený projekt 6 wide Land Rover Discovery 3, je to skôr beta verzia, ktorú časom a môžno aj na základe vašich podnetov vylepším.

KLF:
Dobre, dobreee! :) Zhodou okolnosti som ho tiez v minulosti skusal. ;) Ale Tvoj sa mi paci viac! (y)
V com si renderoval? POV-Ray?

Buďo:
To je vydarené TOME a verné podobe  (y) Nie som znalec aut no navrhoval bych na pod okrúhle svetlá na jumperoch dat pod jumpere ešte jeden plate 1x2 .Pride mi to také utopené.
(Na obrázku vľavo je tvoj detail a napravo možnosti ako som to myslel.)

TOME:
diky  ;) a tiež fajn! , s podobnými prvkami si na to išiel, zaujímavé že každý človek si na reálnom modeli všíma iné detaily a inak ich vidí, lego to odokryje  :)



--- Citácia od: KLF  14. Júl 2016, 18:56:20 ---Dobre, dobreee! :) Zhodou okolnosti som ho tiez v minulosti skusal. ;) Ale Tvoj sa mi paci viac! (y)
V com si renderoval? POV-Ray?

--- End quote ---

TOME:
Noo to veru skúsim, dobrý postreh, je to utopené, uvidím ale či zas nebude vadiť ak nebude vystúpený nárazník, potom zhodnotíme.  ;) diky!



--- Citácia od: Buďo  14. Júl 2016, 19:03:42 ---To je vydarené TOME a verné podobe  (y) Nie som znalec aut no navrhoval bych na pod okrúhle svetlá na jumperoch dat pod jumpere ešte jeden plate 1x2 .Pride mi to také utopené.
(Na obrázku vľavo je tvoj detail a napravo možnosti ako som to myslel.)

--- End quote ---

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version