Obchod > Obchody

POMPO

(1/3) > >>

legoholik:
Chcem sa tu s vami podelit o to, ze som bol milo prekvapeny vyberom lego sortimentu v obchode POMPO hracky v BA v nakupnom centre "central". Bol som tam tento piatok prvy krat len tak zo zvedavosti som tam vliezol a nadabil som na set, ktory uz som neveril, ze zozeniem... set kingdoms rytiersky turnaj 10223 a este aj v zlave za to ze som si zadarmo vybavil zakaznicku kartu  (y). Bol to posledny set, no ak niekto hlada nejake starsie veci je tu nadej aj pre vas, ze tam to zozeniete. Mne zablikali kontrolky pri tom sete kingdoms a uz som si ho aj nechal odlozit a utekal som domov po kartu  O0 . Maju tam vcelku siroky vyber ...novinky 2015, ale aj starsie veci. Ja odporucam navstevu  (y). Este doplnim, ze cenovo su tak cca. niekde medzi Dracikom a ALLTOYS.

papluh:
Dnes som v Pompe objavil v zľave 60070-1: Water Plane Chase za 21,90E
Cenovka sa tvári, že je to cca 40%, ale je to skôr mierne pod 30%.
Čo je zaujímavejšie pri lustrácii ceny som si všimol, že tento set absentuje u veľkých internetových predajcov, na BL je označený ako "Retail - limited" a absentuje aj v katalógu (DE-AT).

Jediná ďalšia zľava bol starší 79011-1: Dol Guldur Ambush za nejakých 19E (doku foto mám moc rozmazané)

papluh:
Nieje to síce priamo LEGO, ale v Pompo OC Centrál majú cedule, že k nákupu DUPLO nad 17,99E (alebo tak) dávajú plyšového zajaca ako má DUPLO v logu zdarma. Keď pojdem okolo a budem mať prázdne ruky odfotím ... alebo zabudnem.
Mohlo by to byť toto http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?G=5001089

papluh:
Tak zajac je trocha odlišný

papluh:
OC Centrál - nejakých pár 20/30% zliav na niektoré Superheroes, Creator zvieratká, staršie menšie SW.
Občas tá ceduľka s údajom 30% nesedí - napr B-Wing za 36,99E z 62,49E (cca 41%, alebo vôči cenníkovým 59,99 je to -38%)
Ale nič blížiace sa 50% alebo vyslovene zaujímavé.

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version