TatraLUG

LEGO => Recenzie => Vlastné recenzie => Tému otvoril: legoholik 27. December 2015, 17:37:31

Nadpis: MTT - multi troop transport
Príspevok od: legoholik 27. December 2015, 17:37:31
Konečne bolo trochu času a tak som sa pustil do stavania. Dovoľujem si Vám predstaviť v stručnosti jeden podľa mňa fantastický setík zo série SW - MTT. Dúfam, že moja skromná recenzia nebude kaziť priemer tu už zverejneným recenziám.

Kategória: LEGO STAR WARS

Počet dielikov: 954

Počet minifigov: OBI WAN KENOBI; QUI GON JINN, NABOO SECURITY GUARD, 1 droid pilot, 7 bojových droidov a jeden servisný droid

Doba stavania: naozaj ležérnym tempom a pri vychutnávaní si každej kocky tak cca. 3 hodiny

Rozmer setu po zložení: výška: cca. 15 cm; dlžka: cca. 31 cm; šírka: cca. 14 cm   

Balenie:
Krabica obsahovala sáčky očíslované po číslo 6, dva návody a samolepky.

Stavba:
Aby som sa nestratil v preklade O0 stavať som začal postupne. Najprv som rozstrihol sáčok č. 1 použil všetky kocky a išiel som na sáčok č. 2 a tak až do konca. Jednotlivé etapy stavania som sa snažil zachytiť aj na fotkách, ktoré sú pod recenziou.

Hodnotenie a hrateľnosť:
Nikdy som nezbieral sety SW, no MTT ma jednoducho naozaj očaril. Nakoľko u lega si všímam aj hrateľnosť (nebaví ma na lego len pozerať sa) u tohto setu hrateľnosť hodnotím veľmi vysoko. Množstvo „hejbátiek“ , rôznych figov a odnímateľných častí robí z tohto setu naozaj skvele „vyšantiteľný“ sa set. Dá sa s ním naozaj zabaviť nielen pri stavaní, ale najmä aj potom. Model obsahuje veľa otvárateľných častí a množstvo vyberateľných modulov akoby takých mini setíkov napr.: modul so zbraňami pre droidov, modul servisného droida, modul pilota tanku, pilota lietajúcej mini „stíhačky“, ktorá sa zjaví po vyklopení vrchnej zadnej časti tanku no a samozrejme modul s bojovými droidmi v počte 6 ks. Model navyše obsahuje dve vyklopiteľné odpaľovacie rampy pre rakety. Letia naozaj ďaleko, cez dva metre. Pozor na oči.