Autor Téma: 5695 - Duplo Doctors clinic  (Prečítané 2488 krát)

Odhlásený votrelec

  • Príspevkov: 14
5695 - Duplo Doctors clinic
« : 15. December 2021, 08:54:18 »
Ahojte,
skusal som googlit, ale nikde nenasiel nafotenu krabicu zo vsetkych stran. Nebol by niekto ochotny a nepofotil mi pekne krabicu? Ziskal som ten set dcere pod stromcek, len bez krabice a navodu. Tak by som jej vyrobil aspon nahradnu :)
Pripadne ak je niekto lepsi googlic ako ja :) , tak budem vdacny aspon za link na fotky.

Odhlásený papluh

  • Príspevkov: 4455
Re: 5695 - Duplo Doctors clinic
« Odpoveď #1 : 15. December 2021, 09:45:04 »
Nepamätám si že by niekedy boli v produktových foto detaily bokov krabíc, takže nejaké hi-res obrázky asi nemá význam googliť.
Najlepšie čo sa asi dá zohnať na nete sú obrázky z inzerátov viď zadná strana ale tým že Duplo neni moc zberateľský artikel tak neviem či niekto bude výslovne fotiť boky krabíc.
Skúsim pozreť u našich, ale od pohľadu mám pocit že tam zostala tá väčšia nemocnica.

Neviem či by som si robil také starosti ako replikovanie krabice pre dieťa s vekom na Duplo. Ale ak je pocit že by si to mohla všimnúť tak by som volil nejaké neštandardné balenie, napr zohnal Duplo kýblik či väčšiu plastovú nádobu a zabalil to tam s tým že len nalepil obrázok(y) čo sa dajú zohnať v produktových foto.

Návod si našiel na oficiálnej stránke, hej ?

Odhlásený votrelec

  • Príspevkov: 14
Re: 5695 - Duplo Doctors clinic
« Odpoveď #2 : 15. December 2021, 10:26:16 »
Navod je v pohode, ten sa okrem lega vala kde kade po internetoch.
A je to troska komplikovanejsie :) Dvojrocny syn dostane duplo vlak, a nemocnica by isla 4rocnej dcere, ktora sa urcite pozastavi nad vzhladom krabice :D . Ale ona uz aj tak dostane Friends (dokonca tiez nemocnicu) Totizto tu duplo nemocnicu som teraz ziskal uplne nahoodu neplanovane. Rozmyslal som detom ju dat len tak, ale tak ked idu vianoce tak nech to ma dcera pod stromcekom. Dam asi len bielu krabicu s nalepenou fotkou prednej strany. To bude stacit.