Autor Téma: Architecture  (Prečítané 61529 krát)

Odhlásený papluh

  • Príspevkov: 4461
Re: Architecture
« Odpoveď #240 : 15. Máj 2024, 22:07:47 »
Zdá sa že aspoň niekde sa to uvoľní, avšak len tam kde to majú pod (centrálnou) kontrolou. Na Ideas, pri súťažiach a pod kde ľudia komentujú a pri ich (v TLG ) rýchlosti a predvídaní sa dá očakávať že by sa to zvrhlo, tak tam to zatiaľ nehrozí. Však aj to dole zo seba dostali až teraz, X dní od zverejnenia (nehovoriac o tom že to bolo predstavené RLFM už dávno a mali na to otázky) a to nieje finálna odpoveď.

Citovať
Our policy on architectural landmarks with religious connotations, culture and history is evolving as we will begin to consider representation of such buildings in our extensive product portfolio. Each set will be carefully selected in tribute to its significant cultural and historical relevance. The LEGO® Architecture Notre-Dame de Paris set has been created as a tribute to the historical and architectural significance of the iconic building, which is why it has been included in the LEGO® Architecture line.

Odhlásený mesje

  • Príspevkov: 2031
Re: Architecture
« Odpoveď #241 : Dnes o 00:04:44 »
kazdopadne velmi odvazny krok od nich, asi tam museli byt silne financne impulzy, predsa len to ma velky komercny potencial - ten poziar pritiahol extremnu pozornost uz aj tak znamej pamiatke, k tomu je na tento rok planovana jeho obnova, a este je olympiada v parizi, tj miliardy ludi budu pozerat na scenerie pariza (prekvapuje ze si nemakli a nestihli obnovu do OH).
dalsi vyvoj bude zavisiet od toho, ake budu predaje- ale myslim ze to pojde viac ako dobre...
aj tak si myslim ze nevyuzili najlepsi cas, ked bol ten poziar, s trochou proma (typu ze nejake % pojdu na obnovu) by tie predaje boli sialene... nehovoriac o tej divnej panorame pariza, kde namiesto notre dame je trapny mrakodrap...
kludne nech daju aj dalsie pamiatky z inych nabozenstiev, su to casto paradne stavby, kriticke to ale bude pri moslimoch, tam hned vykypia vasne z nicoho (vid jabba palace)...

Prihlásený Bača

  • Príspevkov: 214
Re: Architecture
« Odpoveď #242 : Dnes o 14:07:18 »
Pri moslimoch není riešenie - zle bude mešitu vydať i nevydať.