Výstavy > Ukončené výstavy

"V detskom sne" - Nová Baňa (9.5. - 21.8.2015)

(1/47) > >>

MiKeL:
Najnovsim prirastkom vystavnictva je Pohronske Muzeum v Novej Bani. Povodne chceli termin na prelom rokov 2014/2015, ale to by uz bolo prilis a tak na nasu ziadost ho pozmenili na maj-jun 2015. V tom temrine bude napr. Noc muzei, co zvysi navstevnost. Co sa tyka modelov specifickych pre dany region, jednak si nehame poradit a mame na to este dost casu kym to zacneme riesit.

liondee:
Príprava starej časti classic town :)

STARHAWK:
To muzeum je zvonku pekne a nevypada az prilis komplikovane tak to by bol urcite kandidat na stavbu - mali by dodat detailne fotky zo vsetkych stran.

Ake velke priestory su k dispozicii ?

Ja uvidim co budem mat v tom case, stale by som chcel pokrocit s Tatooine a dufam ze na Kosice urcite bude, uvidim ako male ci mi nechaju nejaky cas na stavanie. Mam nejaku dovcu koncom roka nahlasenu tak som zvedavi ci mi juce lu schvalia a kolko mi cez nu ostane casu na skladanie.

KLF:
No - mame 1 a pol mesiaca do zaciatku nasej dalsej velkej vystavy, tak po zimnom spanku je cas pustit sa do prace! Okrem toho, ze by sme si mohli povedat kto chce co vystavit (co tentokrat nepovazujem za prioritu) by sme si mohli ujasnit koncepciu vystavy a mobilaru.
Ako som uz svojho casu naznacil, bolo by fajn nase vystavy trochu niekam posunut. Mame k dispozicii v podstate 5 miestnosti a chcel by som, aby sme to nejak systematicky rozdelili, cize nie systemom ako doteraz - podla tematiky. Nakolko budeme prvykrat vystavovat aj historicke drevenne LEGO, bolo by fajn usporiadat celu expoziciu do casovej osi. Cize prehliadka by sa zacala vitrinkami do povedzme 60. rokov, nasledovalo by par modleov zo 60. rokov, nasledne by sli 70. atd. A v danej sekcii by boli rozne temy spolu, cize mesto, Technic, vlaky. Je to iba napad, je to nieco nove, mozno by stalo za uvahu to skusit. Zaujimavy je aj Akim spominany napad co sa nainscenovania samotnych modelov tyka.
Dalsia vec ktoru by sme mali zacat urychlene riesit su uz spominane bannery a infomaterial. Tu ani ja nemam celkom jasno, ako by som si to predstavoval. Idealny by bol asi banner na roll-upe, co je ale najdrahsie riesenie. Zas investujeme do toho len raz. Dalsimi moznostami su mensie stojanceky (ako na noty), alebo zaliata A4ka a prilepena na sklo (najlacnejsie riesenie). Proste aby ludia vedeli, na co sa pozeraju. Texty k tomu viem vypracovat ja, len ide o sposob prezentacie.
Tiez som rozmyslal o nejakych pozadiach k niektorym expoziciam. Napriklad Fabuland. Vdaka Janickovi to mame kde dat spravit, len potrebujeme grafika, ktory by nam tieto pozadia vyrobil (SkiFi? Gentleman?).
Zisiel by sa nam aj dalsi reklamny banner, nakolko mavame aj viac vystav naraz. Vyrobit ho opat vieme dat cez Janicka, len ide o to, ci chceme rovnaky ako mame, alebo si navrhneme novy? Ak mas navrh na nejaky pekny reklamny banner TatraLUGu - kludne daj vediet a mozno prave TVOJ navrh zrealizujeme! ;) OK, na zaciatok tolko a ocakavam (hlavne od vystavovatelov) zvysenu aktivitu. >:D Cas plynie...

Paliason:
Mne by sa pozdávala ta zaliata A4ka na skle prilepená viac ako ten stojan, lebo keď to bude za sklom a model bude pol metra-meter vnutri tak to tam nemusia všetci vidiet prečitať.
K mojim trom modelom čo pojdú na tu výstavu, chcem spraviť stručný popis, nejaké zaujímavé informácie a aj nejakú fotku skutočnej predlohy.

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version