Výstavy > Ukončené výstavy

Lego výstava v Snine r.2018

(1/7) > >>

ViloB:
V Sninskom kaštieli mám možnosť v roku 2018 (začiatok leta) spraviť výstavu Lego stavebníc. Mal by to byť taký úvod do sveta afol. Na začiatok to bude asi len o oficiálnych Lego setoch a to prevažne Technic (mám ich cca 80 - všetkých veľkostí). Ak by tu mal niekto z vás chuť mi akokoľvek pomôcť tak sa prosím ozvite. Som zatiaľ afol vlk samotár.   

martinn:
Snina je pekné mesto, aj kaštiel, v Snine som bol pred rokom na súťažiach. Lego vystaviť, by som nevidel taký problém, skôr logistika, takže reálne asi ľudia z okolia by skôr vedeli poskytnúť exponáty a pomôcť.

muffin:
Nazdar, máš už aj nejakú hmlistú predstavu o termíne, dĺžke trvania výstavy, prípadne aký veľký priestor bude k dispozícii? Viem si predstaviť, že by som niečo doniesol a pomohol s inštaláciou, ak by výstava trvala aspoň dva týždne, ideálne mesiac. Ja toho toľko nemám, vedel by som poskytnúť 3-5 technic MOCov, pri tvojom množstve setov by sa tie moje ofiko sety zrejme aj tak prekrývali a u mňa sa dlho poskladané neohrejú, vždy padnú za obeť novým projektom.

ViloB:
priestoru bude dosť a trvať to bude minimálne mesiac. ostatné "osobne" predebatím. vďaka za ponuku pomôcť. keď bude viac konkrétností, dám vedieť. Tie Technic MOC budú super!
 

ViloB:
Termín výstavy: máj - jún 2018. 
Postupne už dávam dokopy svoje sety.
Ak by ste tu ešte dakto mali chuť akokoľvek pomôcť tak ma prosím kontaktujte.
Inštalácia výstavy bude prvý májový týždeň.
Rád by som tam mal aj set 8285.
Ak by ho chcel dakto predať za ústretovú cenu alebo zapožičať, tak dajte vedieť.

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version