Výstavy > Ukončené výstavy

Festival hier, hračiek a zábavy - Trnava 2016

(1/4) > >>

Jago:
Od 4.3 do 6.3. 2016 bude v Trnave akcia Festival hier, hračiek a zábavy, na ktorom je možné vystavovať a prezentovať TatraLUG.sk.

Nakoľko sme sa minulý rok "osvedčili" (http://www.tatralug.sk/forum/index.php?topic=1057.0), skontaktoval sa so mnou organizátor akcie s otázkou, či by sme sa zúčastnili i tento rok.

Ja by som opäť vystavoval vlaky, tiež by som zobral Technic Volvo báger a Mercedes Arocs. Tento rok by sa priviezli aj hracie boxy.

Akcia je od piatku do nedele, jediným problémom je, že v sobotu nemôžem byť vôbec prítomný. Preto je potrebné dohodnúť sa, kto by tam celú sobotu od začiatku až do konca bol, aby to tam strážil. 

Prosím vyjadrite sa čo najskôr k výstave, aby som mohol potvrdiť našu účasť na akcii s organizátormi.

liondee:
Ak sa bude dať niečo poskytnem + možno by som tú sobotu tam aj bol. ;) Ešte sa dohodneme.

Buďo:
Ak je záujem i o moje vlaky ,došiel bych a zopár krát ich i prehnal po koľajisku.Gorila ,Žehlička a Rosnička sú motorizované len ty baterky ponabíjať. Chcelo by to nabíjačiek viac ,zapožičia niekto ?

Jago:
jasné, všetky tvoje vlaky berieme, nakoľko budú opäť hlavnou časťou našej prezentácie, keďže Trnavská veža a i ďalšie veľké stavby už neexistujú.

KLF:
Tak keby sa niekto hecol, tak Trnavske hlavne namestie spravi v Architecture meritku. To by zas az taky problem nemusel byt...

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version