LEGO > Spoločné projekty

Kinetické modely a GBC

(1/9) > >>

jaro.marek:
Rád by som v rámci TatraLUGu naštartoval relatívne novú tému. Pohyblivé veci, kinetické modely a GBC. Na naše výstavy by to určite bolo veľmi atraktívne.
Viem že už sa to tu riešilo, ale okrem niekoľkých odkazov na cudzie výtvory som nezaregistroval nič.
Nakoľko bola na tento projekt schválená aj projektová podpora TLG a aktuálna pandémia nás niektorých uviazala doma, mohli by na to byť ideálne podmienky (teda pre tých, ktorých zároveň nepripravila o prácu). Takže kedy, ak nie teraz?  :oldman:
Myslím že by sme mohli začať kopírovaním existujúcich vecí- rôznych videí s ukážkami je dosť. Na niektoré veci som našiel aj návody, na niečo treba vymyslieť. A snáď časom až sa vypracujeme, mohli by sme skúsiť aj vlastnú tvorbu.  :)
Ja, aby som išiel príkladom, mám rozpracovaných prvých 9 modulov GBC (nakupujem diely). Keďže však na niektoré diely čakám na dodanie LB, tak hneď to hotové nebude. Toto by mal byť základ ku ktorému sa budú dať pridávať ďalšie moduly.
Nájde sa niekto odvážny? Alebo aspoň tip, čo by sme/ste radi videli na našich výstavách?

jaro.marek.ml:
ja by som rád

papluh:
Môže to byť zaujímavé aj pre ne-technic staviteľov.
Napríklad nieje žiadna hanba zobrať Technic mechanizmus napr od JK Brickworks https://jkbrickworks.com/ a obstavať ho vlastným dielo na báze System

Osobne by som si vyskúšal nejaký GBC modul...

Jammo:
tiez som chcel vyskusat nejaky GBC, diely na Ball Factory ver.2 mam uz asi 3 roky doma, ale zatial som sa k stavaniu nedostal. aj ked tazsie ako postavenie je spravne rozchodenie celeho diela  :D

jaro.marek:

--- Citácia od: Jammo  21. Máj 2020, 09:50:41 ---tiez som chcel vyskusat nejaky GBC, diely na Ball Factory ver.2 mam uz asi 3 roky doma, ale zatial som sa k stavaniu nedostal. aj ked tazsie ako postavenie je spravne rozchodenie celeho diela  :D

--- End quote ---

No, Ball Factory som poskladal pred polrokom, ale doladiť sa mi ho nepodarilo. Stále tam mám veci ktoré škrípu. Tak držím palce.

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version