LEGO > Spoločné projekty

Spoločné projekty - diskusia

<< < (2/8) > >>

misoku:
Caute. Spolocne projekty su naozaj super, aj co sa tyka pripravy a realizacie a tiez vysledku.  Nasa ,,skupinka city" vita vsetkych a odporuca aj ostatnym zaujmovym skupinam ( napr. ta space tema na jednotnej podlozke od Martina sa mi velmi paci a je ju mozne rozvijat.  a pod....).  Len prosim pri volbe tem mysliet na to pre koho ich budeme chciet vystavovat -  bojove sceny sa  pravdepodobne na akciach  Stupava a Bohdanovce neuplatnia.

Juri:
Veľmi dobrý nápad! Práve som uvažoval niečo také navrhnúť, KLF ma predbehol  :)
V Česku sa mi veľmi páčil spoločný projekt Friends mestečko a tiež Mikropolis, takže možnosti sú aj mimo klasických tém ako city, space...

martinn:
Môj názor je, že určite by sa dalo napríklad stavať MOC modulárne budovy a vytvoriť mesto ale aby to malo aj jednotný formát tak ako majú moduláry čo sa sériovo vyrábajú, tiež bacha na tému, aby sa tam nebjavili krotitelia duchov alebo tie čudá z hviezdnych vojen. A za mňa ešte prosím čo najmenej bojových tém (Neplatí pre castle, pirates, starwars). Ja práve na jednej novej modulárnej budove pracujem a čítanie tohoto fóra ma len zdržiava v práci a objednávaní dielikov.  >:D

bedo:
martinn sa vyjadril jasne - vy lemry čo nič nerobíte -- KUKAJTE ZAČAT SPAMOVAT FÓRUM   >:D >:D

hrubko:
v City (a klonoch aka friend) to nie je az take komplikovane, kedze teren nehra az taku rolu a kazdy moze prispiet svojim domcekom/ vozidielkom. Jednotlive modely sa potom pospajaju cestami. Tymto neorganizovanym sposobom by sa este dalo pristupit k space. Neviem, ci tato cast ma dostatocny pocet stavitelov -mozno sa mylim.

Avsak pri inych temach by sa uz musel dohodnut celkovy koncept, rozdelit si stavby a teren ( netvrdim, ze treba mat striktne pravidla ako napr. tu http://www.abellon.net/MILS/). Nas co sa troska hraju s piratmi tiez nie je vela. Tak to vidim skor tak, ze sa pridam k vacsej zakladni  - star wars, stredovek. To by sme ale mohli skor prekecnut na nejakom pivecku a nie pisat romany na fore.

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

[*] Predchádzajúca strana

Go to full version