LEGO > Spoločné projekty

Spoločné projekty - diskusia

(1/8) > >>

KLF:
Bol by zaujem skusit nejake spolocne projekty? Polsky, Cesky a Rakusky LUG ich maju/mali, tak ci ich neskusime aj my. Chce to samozrejme VOLU. Ak by bola, zriadime si tu podtemy - napr. CITY, Vesmir, Stredovek, Fantasy, atd. Vyhodou spolocnych projektov je, ze nikto nemusi stavat obrovske dielo, ale dohodne sa zakladna platforma (napr. Baseplate 32x32) ktoru by mal zvladnut kazdy. Hranice platformy (aby sa dalo nadvazovat) a ostatne podmienky by si dohodli ucastnici tej ktorej temy sami. Spolu by to potom tvorilo vacsie dielo, ktore by sa dalo pripadne vystavovat a stale modifikovat. Co vy na to?

liondee:
Ja som za. Preto sa chcem postiť do toho Pubu ako som Ti spomínal. Aby to City mesto vyzeralo lepšie a lepšie. ;)

bedo:
Ja som za na 100% Konecne by sa mohol zrealizovat nejaky poriadny frontovy - vojnovy kombi MOC

Buďo:
Potenciál na to máme a je to hlavne príležitosť pre začínajúcich stavitelov . Na začiatok treba pripomenúť že mestá na výstavách vznikajú na základe spolupráce a nijak inak . To čo potrebujeme je postupne obmieňať továrenské sety v meste . Postupne už pribudli rôzne diela . Ich uplatnenie vidím najbližšie i najrozumnejšie na výstave v Bohdanovciach pri Trnave .Kde je i dostatok miesta a možnosť variability s inými objektami. Spojmi v meste sa asi netreba silno zaoberať stačí stavať na baseplatoch 32x32 .

Pokiaľ ide o iné témy ako city  to je už na nás staviteľoch v čom sa predvedieme . Do akej témy by sme sa pustili ? A bolo by fajn na začiatok v prípade novej témy nech každý nezačína novú a novú tému . Návrhy ?

bedo:
Ak by sme tu mohli aspon na jednej vystave skombinovat nejake CITY - alebo aspon STARHAWKOVU dioramu do peknej bojovej scenky asi by to neuškodilo - popritom si tu možeme dat vyzvu aby si kazdy kto bude chciet postavil nejaky SCIFI tank

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version