Iné > Off topic

Fandíme našim športovcom!

(1/56) > >>

paradisamaniak:
Ako sa vyjadríte k hokeju? Fandíte? :)

KLF:
Tak urciteeee... ! ;)

matt251:
Hokej - futbal , pre mna su to dva najnezaujimavejsie sporty na svete. Nechapem tie osiali okolo toho. banda typkov sa snazi strelit gol, pocas toho sa fauluju, simuluju, biju atd.
Taky snooker to je sport ak sa to da nazvat sportom. Hra pre gentlemanov ktora ma uroven a vyzaduje aj talent :-)

Dnes sa mi stala docela zabavna prihoda co sa tyka hokeju. 
Vosiel som do malej Jednoty, so zamerom rozmenit peniaze. Obchod ludoprazdny a hned na mna vybehli tri damy-predavacky asi  po 40tke s doslova zufalym pohladom ci neviem aky je stav. Ked som im oznamil ze hokej absolutne nesledujem ich vyrazi na  tvariach a nasledny smiech boli docela zabavne :-)

Stalker:
Dnes sa berie sport z tej komercnej stranky, pritom napr. poslanim olympijskych hier malo byt aj potlacanie vojen, nevrazivost sa mala pretavit do sutazivosti. Ked sa clovek pozrie na futbalovy stadion, ako fanusikovia spinaju ruky, modlia sa za uspech, uctievaju sportove idoly, spievaju choraly, tak sa neda povedat ze by sport nebol alternativou k nabozenstvu.

Sledujem hokej pravidelne, minulorocne MS boli prevelkym sklamanim, ale tento rok mam dobry pocit. Od prveho zapasu ktory som videl - s Finskom - bolo jasne, ze pod vedenim ceskeho trenera hrame inak a verim, ze sa pobijeme o medaily.

paradisamaniak:
Tak co sa tyka futbalu, ten ani ja nesledujem a vobec ma nezaujima,ale hokej tak ten uplne zeriem :) a vlastne vsetky sporty, kt. sa hraju s hokejkami :)
Hej, samozrejme,ze sa to berie komercne ako snad vsetko v dnesnej dobe... ale ja sa kazdy rok na MS velmi tesim aj ked to byvalo horsie minule roky, vzdy som fandila... a tento rok je iba ceresnicka na torte,ze ma nasi takto milo prekvapili :)

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version