LEGO > Novinky

Disney

(1/16) > >>

paradisamaniak:
Ahojte, rada by som vedela váš názor na túto novinku. Myslíte, že je reálne, aby boli spracované aj v inej ako duplo podobe? :)
http://www.youtube.com/watch?v=23aPiZLhbTY

Najprv sa mi to zdalo ako hlúposť, ale už som to videla vo viacerých zdrojoch. Som vážne zvedavá. Co myslíte?

Lego Girl:
Myslim si, ze set jako LEGO Disney Castle, si zaslouzi samostatne vlakno. :)
Ja jsem o jeho koupi uvazovala celkem dlouho (nejenom kvuli jeho cene) a nakonec jsem moc rada, ze jsem si ho poridila. Trvalo mi vice nez 10 veceru ho postavit, ale urcite to stalo za to. Vcera jsem ho dokoncila a vypada uchvatne. Fasada je nadherna.
Mate ho taky ve sve kolekci?
Zacala jsem psat blog o LEGO, tak pokud by vas zajimalo, mrnete na moji vcerejsi recenzi o teto vyjimecne stavebnici.
http://mylegotalk.blogspot.cz/2016/09/lego-disney-castle-fairytale-review.html

KLF:

--- Citácia od: Lego Girl  30. September 2016, 20:34:42 ---Mate ho taky ve sve kolekci?

--- End quote ---

Este nie, ale zachvilu budeme. >:D  Ale inak takto pekne nafoteny v scenke vyzera ovela krajsie, ako na oficialnych obrakzoch! Good job. (y)

Lego Girl:
Dekuju ! :) To jsem moc rada, ze se fotky libi.
Po pravde musim rict, ze me velmi prekvapilo, jak detailne je exterier zamku propracovany. Toto je podle me dobry priklad setu, ve kterem ma exterier navrch oproti interieru. Obzvlast povedena je nejvyssi vez zamku, kterou (pokud pujdete podle navodu) si nechali LEGO designeri az na uplny zaver do posledniho sacku. Je to takova tresnicka na dortu. :)
Je zde par drobnosti, ktere mohly byt dotahnuty k dokonalosti. Napriklad skoda, ze hodiny na stitu zamku nemaji pohyblive rucicky a balkon je tak maly, ze vetsina minifigurek se tam nevejde.
Ale jinak je set perfektni. :)

STARHAWK:
Ja som povodne myslel, ze si to postavim z vlastneho materialu. Ale je tam dost kociek vo farbach ktore nemam - hlavne tie strechy.
Hrad ale budeme mat ako KLF poznamenal, bol to celkom favorit do vyberu viacerych ludi.
Male sa s nim ale budu hrat az tak o 1,5roka (teraz maju 2r 9m). Setko male lego som ich naucil "velke budeme, mozmem hrat".
Potom uvidim ako je to stavebne a dovtedy bude aj kopa teraz chybajucich princezien vo verzii normal figa. Mozno ho budem potom nejak zvecsovat aby sa s nim dalo lepsie hrat lebo tie vrchne miestnosticky su fak male.

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version