Iné > Kniha prianí a sťažností

Tlačítko "Upravit"

(1/3) > >>

William:
Nedalo by se toto tlačítko přidat k postům ve vlastním to"píšem neslušne" s sekci Vlastní Mocy? Pokud chci přidat fotku do prvního postu nemohu.

Edit: Neslusně = vyskloňované slovo topic  ;)

MiKeL:
Dat by sa samozrejme dalo, otazne je, ci je to ziadane. Prilis vela volnosti moze byt niekedy kontraproduktivne (vid prispevok od drdano pri tvojom MOCe).

V tvojom pripade by si chcel len pridat novy obrazok do prveho prispevku. Predpokladam ale, ze vacsina ludi klika na tlacitko "Nove" a tym padom by ho velmi lahko mohli prehliadnut (automaticky presunie na prvy neprecitany prispevok). Takze sposob, akym si ho pridal na aktualny koniec sa mi zda korektnejsi a takto by ho nemal nikto prehliadnut.

Samozrejme, vsetko je vecou diskusie a v buducnosti sa to moze zmenit ;)

Why me what?

STARHAWK:
aaaa vidim ze som asi narazil na podobny problem tak to teda pisem aj do spravneho vlakna.
Vyzivm aj ostatnych uzivatelov aby sa vyjarili, ci im tato funkcionalita chyba.

Uz 2 vlakna som zalozil tak ze som mal umysel udrziavat aktualne info vzdy v prvom prispevku tak aby si mohol ktokolvek pozret pri 10 stranach vo vlakne prvy post a videl tam suhrn zaktualizovanich veci k danej teme ktore by som pocas diskusie vov vlakne postupne zozbieraval a updatoval.

Ak ma niekto podobny nazor, pridajte sa.

STARHAWK:

--- Citácia od: KLF  04. Marec 2015, 19:48:34 ---Ondro ukaz mi nejake forum, kde si mozes upravit prispevok po tom, co nan niekto odpovie. Je to bloknute z toho dovodu, ze ludia reaguju na prvy prispevok, diskusia sa rozvinie na 100 oidpovedi, Ty zmenis prvy prispevok a cela diskusia straca zmysel. Preto je to na forach bloknute.

--- End quote ---

asi by sme v tejto diskusii teda mali pokracovat skor v tomto vlakne aby sme neplenili to o vystavach ked tato tema je ciste technickeho razu

Tak pre priklad nechodim daleko - kostky to tak maju a preto je to momentalne jeda vec na ktoru si neviem zvyknut a ktora sa mi vyslovene nepaci.

Ak clovek chce updatnut alebo zmenit svoj prispevok, mal by na to mat pravo.
Nestrati zmysel pac je tam 100 prispevkov co to rozvadzaju.
A nepredpokladam ze by to chceli ludia vyslovene zneuzivat - skor vyuzivat ako dobru feature.
Ja sa nerad prehrabavam v dlhych vlaknach a mam radsej ked mi moderator vlakna da update na jednom mieste a na kostkach sa tato technika aj casto vyuziva napr pri dohadovani lugbulku bolo vzdy to najaktualnejsie dohodnute v prvom prispevku, takze som potom nemusel citat X stran dozadu co sa mi nechce a ani nemam na to cas.

Hadam som teda dostatocne  dobre vysvetlil svoje pohnutky a nebudem muset hladat ako tento design gap obchadzat.
Prave ma napadol jeden workaround - prvy prispevok napisat len ako nadpis - jednu vetu aby to nezabralo vela miesta z obrazovky a hned na to napisat druhy prispevok a ten uz by som mohol updatovat dle potreby.

SkiFi:
kedze vo forach som aktivny az moc na hernych weboch napriklad scifi/fantasy co je moja hlavna domena :) napisem svoje poznatky:

- forum navrhovane starhawkom pouziva kazda jedna firma ktora napriklad vyvija pc hry. Takyto typ fora sluzi ako sumar pre doleztie spravy napriklad napiste nam svoje navrhy. A ako ludia pisu dole navrhy a napady v prvom hlavnom jasne identifikovatelnom prispevku sa to zosumarizuva cize nejedna sa o cstu diskusiu ale skor o brainstorming pre tento typ fora to je jednoznacne najlepsia forma. Cize ano existuju a maju aj jasne dany ciel "zosumarizovavat vela napadov od viac ludi" cize zberat feedback.

(takato diskusia by mala mat aj inu ikonku a byt jasne odlisitelna)

- potom su kalsicke fora kde niekto da otazku a vyzaduje odpoved to je bezny styl ktory sa vyuziva vsade kde zaklad je reagovat na rozvijajucu sa diskusiu.

Cize to co vyzaduje STARHAWK je jednoznacne existujuci prvok siroko rozsireny v hernom svete a ma aj logiku pre to co on spomina.  Na to aby to fungovalo treba spravit nie editovatelne prispevky az po zaciatok ale 2 typy diskusii cize ked budem zakladat clanok musim mat na vyber ci sa bude jednat o diskusiu alebo o zber informacii. Ked Administrator danej diskusie komunikuje s ludmi formou upravovania hlavneho prispevku a ludia na to potom reaguju. Cize kazda uprava hlavneho prispevku sa ukaze ako novinka v teme.

Hodilo by sa to podla mna aj na vystavy kde by v hlavnom prispevku vzdy bol sumar uz dohodnutych info napr: ucatnici, rozloha, terminy, prepravy a ulohy .. stav uloh atd..

Ja tento napad podporujem ;)

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version