Autor Téma: Unstabele Terrain - Artillery Transporter  (Prečítané 3763 krát)

Odhlásený bedo

  • Príspevkov: 530
  • May the EMPEROR be with You
    • moj skromny batalion :
Unstabele Terrain - Artillery Transporter
« : 17. Apríl 2015, 23:13:12 »
Takže vás všetkých vítam pri svojom prvom MOCu. Tento môj model by som rád ponúkol ako prvý na výstavu do Novej bane.
NO a teraz ku modelu SAMOTNÉMU !!!  >:D Ide o masívne opancierovaný transportér pechoty z kultových filmov STAR WRAS. Bol používaný najmä počas éry Klonových vojen a je navrhnutý na operovanie v ťažko dostupných a ( ako už názov napovedá ) nestabilných terénoch. Má tri hlavné delá pričom stredný kanón na streche je kontrolovaný klonom-strelcom a tylo tohoto masívneho stroju kryjú štyri menšie, protipechotné kanóny, poslednou zbraňou UT-AT je dvojhlavňový opakovací kanón umiestnený pod kabínou operovaný klonom-pilotom. Môj model má taktiež nákladný priestor v ktorom sú uskladnené dva BARC speedre a môže prepraviť až 18 klonovaných vojakov. Ako posledný špecialitku by som poukázal na nasvetlenie celého stroja ( to jest 6 bielych led diód ako predné reflektory + 6 diód ako land scannery + 2 červené pre interiér)   8) . Dúfam že sa vám môj stroj páči a budem rád ak mi necháte koment.  ;)

Odhlásený STARHAWK

  • Príspevkov: 1043
Re: Unstabele Terrain - Artillery Transporter
« Odpoveď #1 : 20. Apríl 2015, 11:44:40 »
Ani som nevedel (nepametal si) ze takyto walker (newalker :D ) bol v CW a ono fakt bol http://starwars.wikia.com/wiki/Unstable_Terrain_Artillery_Transport.

Pekne prevedene, zaujimave je aj PF light functions. Casom nahod trochu lepsie osvetlene/nafotene obrazky.
Ma to aj viac interieru ako ten mali dock pre speedre ? Kade sa ten speeder vylozi - neake zadne dvere ?

Vipada to ze by si mohol rozsirit nase rady SW vystavovatelov :)

Uz len rozmysliet sa ci ten model (a dalsie co som tu postrehol) das ako nejaku bojovu scenku alebo samostatne ako jednotlive stroje.
Stavias skor iba stroje (lode, vozidla) alebo skusas aj nejake scenerie / teren ?
« Posledná zmena: 20. Apríl 2015, 12:22:29 od STARHAWK »

Odhlásený bedo

  • Príspevkov: 530
  • May the EMPEROR be with You
    • moj skromny batalion :
Re: Unstabele Terrain - Artillery Transporter
« Odpoveď #2 : 20. Apríl 2015, 12:48:06 »
SOM HROZNE rad ze sa ti to paci  ;D , UTčko je jedno z mojich najstarších modelov, defakto uz ma asi 5 rokov a za tú dobu som na nom coto zmenil a toto je vlastne taka vice mene finalna verzia ktorej este ale chybaju nejake tie posledné tahy ( doslova ). ospravedlnujem sa za horsiu kvalitu fotiek ale nakolko je to moja prva naozajsta tema tak som to nafotil iba mobilom kôli tým limitom ktoré tu sú, dnes asi pridám tie detaily ako si chcel, NO každopádne by som velmi rád poslal niektoré z týchto modelov na výstavy pretože sa mi donieslo že tu nemáte moc vela SW MOCov a toto by možno trošku zaujalo. primárne sa venujem MODELOM pretože na scenérie mi väčšinou už nezostanú kocky a hlavne mám katasrofálny problém s platemi ktorých je v mojom legu asi 10 všeho všudy z toho 2 sú modré  :D a kedže UTčko má skoro pol metra tak mi to moc nevychádza. každopádne ako jednotlivé modely by to určite išlo  :). v dohladnej dobe sem dám zbytok mojich MOCov no teraz mi trochu matirita klope na dvere a vobec nic nestiham  :( . ale budem sa snažit

Odhlásený STARHAWK

  • Príspevkov: 1043
Re: Unstabele Terrain - Artillery Transporter
« Odpoveď #3 : 20. Apríl 2015, 23:43:52 »
Ak budes stihat, tak na vystavu by sa k tomu hodil nejaky popis na A4 kde najde clovek nejaky strucny popis v slovencine + 1-2 obrazky realneho vozidla. Mozno jeden obr z CW zachyteny priamo v akcii eventualne spomenute v ktorych epizodach sa objavilo. Obzvlast toto vozidlo je take menejznamejsie.

A hej, moc mi nenapada kto okrem mna stavia SW moc na vystavy (opravte ma ak sa mylim). Takze welcome onboard :) . Ja mam odlozeny Hoth s AT-AT (podla vzoru Robeda co mal na Lipne), XY-Wing (custom stihacka zkombinovana z X a Y wingu + narval som tam aj nejaky ten maly nakladovy priestor), custome Firespray (Slave 1), 2 rozostavane lode, rozostavane Tatooine mesto
« Posledná zmena: 20. Apríl 2015, 23:48:21 od STARHAWK »

Odhlásený bedo

  • Príspevkov: 530
  • May the EMPEROR be with You
    • moj skromny batalion :
Re: Unstabele Terrain - Artillery Transporter
« Odpoveď #4 : 21. Apríl 2015, 16:37:33 »
No nejde mi to celkom podla plánu aký som mal ale tu je teda este interíér UTčka, skusim sem dat dnes aj jeden další model do novej témy tak budem rád ak sa na neho mrknete, no Kazdopádne, UTčko má počítačové panely na konci nákladového priestoru, ten je situovaný v zadnej časti tanku pod protipechotnými delami, v zadnej časti sú brány ktorými sa vykladajú 2 speederbajky a 12 klonov - vojakov + tam má miesta pre cca 3 dalších ktorý niečo tukajú do týck kompov  :D . Toto neni moc rovnaké ako v originály, pretože povodné vozidlo prepravuje vojakov aj v prednej časti, no mne sa tam už nezmestia pretože A) je tam hrozný prístup a narušilo by to intergiru konštrukcie a B) tam mám elektroniku, káble a zdroje pre led diódy.
EŠTE by som ta chcel trosku poopraviť STARHAWK ( teda ak sa nenahneváš  ;) ) UT-AT nebolo v Clone Wars ale BOLO dokonca priamo vo filme EPIZÓDA III - dole je fotka  :) . tak ak sa vám UTčko páči nechajte mi koment . Ďakuejm
Bedo

Odhlásený phoenicis

  • Príspevkov: 1080
  • May the Brick be with you ;)
    • Brick-Wave
Re: Unstabele Terrain - Artillery Transporter
« Odpoveď #5 : 22. Apríl 2015, 02:19:42 »
Nádhera, fakticky, nesmie chýbať na výstave ;)

Odhlásený STARHAWK

  • Príspevkov: 1043
Re: Unstabele Terrain - Artillery Transporter
« Odpoveď #6 : 22. Apríl 2015, 13:04:37 »
EŠTE by som ta chcel trosku poopraviť STARHAWK ( teda ak sa nenahneváš  ;) ) UT-AT nebolo v Clone Wars ale BOLO dokonca priamo vo filme EPIZÓDA III - dole je fotka  :) .

Vobec nenahnevam :) Uz davno niesom ten Talon Karrde co mal vsetko SW nastudovane a vedel vyhrat aj vedomostnu sutaz na cone :)
Dik za info, vo filme mi to uplne uniklo.

Prichystaj si popis a vyber nejaku reprezentacnu foto (mozno aj 2 jedna z CW a jedna z filmu) aby sa to mohlo dat k modelu ak to chces dat aj na vystavu do NB.
Keby bolo viac casu tak by sme vedeli dat dohromady nejaku scenku s masou clonetrooprov a droidov a s roznou bojovoui technikou ale pre tuto vystavu bude musiet stacit len ako samostatny model.

Odhlásený Buďo

  • Príspevkov: 1500
Re: Unstabele Terrain - Artillery Transporter
« Odpoveď #7 : 09. Máj 2015, 11:05:00 »
Na fotkách nieje jeho veľkosť znať .To mi došlo až som ho videl naživo a mohol si ho poťažkať.Zaradil bych ho tématicky už k UCS-kam .
Každopádne si ho pekne vystihol  (y)

Odhlásený misoku

  • Príspevkov: 294
Re: Unstabele Terrain - Artillery Transporter
« Odpoveď #8 : 09. Máj 2015, 22:06:23 »
Mna ta velkost na fotkach z vystavy tiez prekvapila.  Sú to vsetko riadne stroje (y)

Odhlásený bedo

  • Príspevkov: 530
  • May the EMPEROR be with You
    • moj skromny batalion :
Re: Unstabele Terrain - Artillery Transporter
« Odpoveď #9 : 10. Máj 2015, 21:45:13 »
Dakujem  :D som rád že sa vám to pozdáva a nabuducu instalacku MUSIM ist s vami :) ( len musim zmaturavat  :D )