LEGO > Novinky

EXCLUSIVE / CREATOR EXPERT / 18+ / ICONS

(1/231) > >>

Anatyt:
10229 Winter Village Cottage



No nevyzera to zle! :D

P4tr1cius:
Tak tento rok je neskutočne kvalitný. A dokonca vôbec nevadí, že tohto roku totálne odbili obe UCS. Moju prvú vetu, jasne potvrdzuje aj tento "Zimný" set. Nielen pekným a zaujímavým spracovaním, ale aj veľkosťou. Som jednoznačne zastáncom toho, aby sety s patciferným označením boli nielen najkvalitnejšie, ale aj najväčšie.
U mňa naj tohto setu - dom (predná strana), iglu, auto a motorová píla. Nepáči sa mi ale druhá (vnútorná) strana strechy! Mohli to už nejako rozumnejšie poriešiť. Ale jednoznačne  (y) set.

mesje:
http://www.thebrickfan.com/lego-maersk-triple-e-10241-announced-lego-fan-weekend-2013/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+LegoEverlasting-LegoReviewsNews+%28The+Brick+Fan+-+LEGO+Reviews+%26+News%29

Máme tu ďalšiu lodičku. Vie niekto z tých čo majú predošlé lode povedať rozdiely?

MiKeL:
Povedal by som, ze bude dlhsia. Som zvedavy, ze ci tam finalne budu vsetky tie kontajnery :)

KLF:
Pekne! Aj ked radsej bych prijal Maersk lietadlo.
Triple E class sa dala ocakavat. Je to znova zakazka firmy Maersk na oslavu/reklamu ich najvacsej lode. A rozdiely? Rozdiel od prvej snad netreba popisovat a od tej druhej - to bola E class - cize mensia lod. Hlavnym viditelnym rozdielom su 2 velke kominy na Triple E class, na rozdiel od 1 mensieho na E class. Kominy na TRiple E su mimo veze, kym komin na E je na vezi.

Detailne fotky a informacie.

Neviem - som sklamany. Prvykrat nebude asi pouzita Maersk farba, ale Azurova modra. Nechapem, ze toto MAERSK povolil. Lod je zase v inej mierke - je mensia, ako predosla. To je vcelku skoda, lebo pri predoslej nevynikne jej velkost. Skoda - toto je nevyuzita prilezitost. Viac ako 100 € za toto urcite nedam! Je mi luto, ze to musim zrovna ja Maersk zberatel napisat, ale za mna  (n)

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version