Autor Téma: freehand off-road  (Prečítané 1894 krát)

Odhlásený TOME

  • Príspevkov: 377
freehand off-road
« : 19. December 2015, 16:42:09 »
Ahojte,

zadal som si úlohu, menší off-road bez predlohy a tu je výsledok.

Odhlásený Buďo

  • Príspevkov: 1500
Re: freehand off-road
« Odpoveď #1 : 19. December 2015, 22:05:31 »
Fajn model ,jednoduchší ale zato postavený pre hranie  (y).Páči sa mi že kombinuješ klasické diely s novými technic dielmi .Nevyzerá to potom akoby model "vykradli" :)
Pridaj ešte foto "pohľad na predok" nieje tak dobre vidieť maska.

BTW: vitaj medzi nami a tešíme na ďalšie tvoje diela  :)

Odhlásený KLF

  • Príspevkov: 5480
    • Moja zbierka
Re: freehand off-road
« Odpoveď #2 : 19. December 2015, 22:13:31 »
Ako celok to nie je zle. Ale co by som zmenil je ten bok v oblasti dveri. Tam by som miesto beamov nejak naznacil dvere.

Odhlásený matt251

  • Príspevkov: 786
  • Drevo a plast to je moje :-)
    • BRICKLANDIA
Re: freehand off-road
« Odpoveď #3 : 19. December 2015, 22:14:57 »
Technic nie je moja salka kavy, ale nie je to zle. osobne mi do oci bije nizka strecha. podla mna by to chcelo zvysit o brick, resp o dieru v lifarme ktore vytracaju zo strechu. Mne to takto posobi akoby strechu zlisoval nejaky monster truck.

Ale pokracujem v stavani a nenechaj sa kritikou odradit  ;) Ja taketo nikdy napr nepostavim.

Odhlásený TOME

  • Príspevkov: 377
Re: freehand off-road
« Odpoveď #4 : 20. December 2015, 11:09:06 »
Vďaka chlapi, hlavne za feedback

Buďo: :-) do budúcna by som chcel ešte viac používať klasicke diely, tiež na mňa tie technic pôsobia vykradnuto :-D to je presne ten správny výraz. Rád skladám oficiálne technic sety, ale vo svojich by som rád pokračoval viac do detailu. Nech má model funkčné časti ako zatáčanie kolies, dvere atd. a nech je aj viac konkrétny, škoda že som prešvihol model team sety :-/. Pripájam aj fotky predku :-) dik za privítanie, budem sa snažiť stavať a zdielať.

KLF: áno máš pravdu, s bokom tiež nie som ok, pôvodný plán bol, že urobím dokonca dvere otváracie, celkom si to pýta, ale počas stavby bolo škrtanie vzhľadom na portfólio dielov :D, možno sa model dožije nových dielikov a prerobenia :-)

matt251: no tá strecha design by monstertruck :D bola celkom môj zámer, nech to má siluetu niečo ako coupe SUV, dokonca počas stavby sa mi to začalo podobať na landrover evoque, ale potom som zase uletel. Ale v tom technicu to asi fakt vyznieva disproporčne, a btw model nie je vôbec fotogenický :D, na fotke akoby stratil celý svoj potenciál.

Odhlásený hrubko

  • Príspevkov: 76
Re: freehand off-road
« Odpoveď #5 : 20. December 2015, 19:14:52 »
Na tých fotkách spredu pôsobí mohutne a to sa na off-road patrí. Na druhej strane, musim súhlasiť s KLF, že celkový dojem troška kazí bok vozidla.