LEGO > CAD

KLFove CAD vytvory

(1/22) > >>

KLF:
Tak tu budem postupne prezentovat svoje veci, ktore mam uz navrhnute v CADe, ale zatial nezrealizovane. Zacneme teda lokomotivami rady 210-014, 742-101, 754-046, 754-062 a 350-002 - znama ako Krysa, najrychlejsia lokomotiva nasich drah. Vsetky rendery pochadzaju z roku 2005. Krysa dnes uz vyzera inak - a je v stadiu realizacie. No a ako bonus je tam TGV, ktory dnes uz ale tiez vyzera inak, ale k tomu sa mozno dostaneme neskor. Zaroven su to jedine rendery robene este v casoch, ked som si na tom daval zalezat a renderoval som v POV-Ray. ;) Dnes na to nemam dost vykonnu masinu a ani nervy, takze dalsie rendery budu uz iba priamo z CADu. ;)

P4tr1cius:
Napriek tomu, že nie som fanúšik TRAINS, vyzerajú veľmi realisticky a zaujímavo. Nemal si chuť ich postaviť? Alebo to ešte príde? A boli by funkčné?

KLF:
Vsetky su projektovane tak, aby boli funkcne. Ale vacsinou pocas stavby clovek vzdy urobi nejake zmeny. Chut postavit som ich mal, ale trebalo by nakupit vela dielov. ;) Teraz staviam tu Krysu. Tiez presla za tych 7 rokov zmenami. ;)

MiKeL:
hezkyy, este tak z toho spravit nejaku realnu slovensku krajinnu vysec (na ktoru by si clovek musel asi zobrat hypo) ;)

KLF:
Dnes predstavujem dva vozne z nasich drah. Navrhovane boli tiez pred rokmi a finalna verzia vyzera inak. Na realizacii osobneho vozna pracujem - je pred dokoncenim. ;)

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version