Autor Téma: AFOL ankety  (Prečítané 11178 krát)

Odhlásený liondee

  • Príspevkov: 1421
Re: AFOL ankety
« Odpoveď #30 : 02. Október 2017, 05:15:38 »
Ešte by som doplnil že mi chýbajú tie service pack sáčky kde bolo kadečo dobré. A krabičky zo strechami, okná a dvere a ppdobne. Ale strechy by som prijal aj rôzne farby nie len červené. A aj rôzne zošikmenie.

Odhlásený Buďo

  • Príspevkov: 1500
Re: AFOL ankety
« Odpoveď #31 : 04. Október 2017, 20:59:44 »
Mne tie polybagy či male sety do včull nejak nepasujú na miesto toho mi skôr pride vhodne nejake tie body na kartu či zlava alebo šak naplnte si maly poharik  ;)
No ale k tým témam bo zas chcem asi nemožne  ;)

ostrovny ludia
indiani
forestmani
Dlho nebolo i čosi v rámci historie (starovek)a bolo by to i edukativne
egypt
mezopotánia
india
grécko
rím
Bolo vôbec v rámci lega spracovaná tema ako africký kmeň a všetko čo k tomu patrí ?


Odhlásený mesje

  • Príspevkov: 2026
Re: AFOL ankety
« Odpoveď #32 : 04. Október 2017, 21:13:38 »
To je anketa ohladne bonus setov / polybagov, co davaju zadara k setom?
Ak to chapem spravne, tak to berem cisto ekonomicky - nech je ten set co najviac komercne zaujimavy, nech mi znizi cenu hlavneho setu, o ktory mi pri nakupe ide. Na nejake rastlinky a dieliky je lugbulk a bricklink. Z tohto pohladu by som uvital:
- minifig sety z najuspesnejsich CMF sackov - tj riman, spartan, zombie a pod, a nie somariny ako roztlieskavacka, surfer a pod, ktore furt niekde cpu a nikto to nechce.
- historicke veci, ako pise budo
- unikatni figovia- podla temy, ak je to bonus k SW, tak fig z SW, a pod.

Odhlásený KLF

  • Príspevkov: 5480
    • Moja zbierka
Re: AFOL ankety
« Odpoveď #33 : 04. Október 2017, 23:18:55 »
Neviem, ja to chapem tak ze to ma byt mensi set - nieco ako tie Vianocne skatulove sety. Bud nieco velkosti tohto, alebo tohto.

Odhlásený SkiFi

  • Príspevkov: 617
  • zberateľ a staviteľ - space a castle
    • ELFIK Minifigures
Re: AFOL ankety
« Odpoveď #34 : 06. Október 2017, 01:26:50 »
v prvom rade: rozvoz na SLOVENSKO .. by stacil.. ked to zvladne sukromnik s rozpoctom 500 € zijuci na ostrove FIJI mohlo by to v roku 2017 zvladnut aj lego ..

potom sa pridavam k tomu ze mi v legu chybaju doplnky ale tuto fugu uz uspesne zaplnila konkurencia takze asi nic len by mohli mat viac veci na vyber v tom S@H lebo vyber je tam fakt zly a vacsinou je vsetko vypredane co za nieco stoji.

ale konstruktivne: najviac sa mi pacili tie tematicke sety zadarmo typu: classic castle fig, pirates, space .. to bolo super urcite len vdaka tomu spravila kopa ludi objednavky. Akykolvek polybag s niecim co sa neda bezne dostat je pecka len nie tie zirafy a podobne veci ktore si poskaldam z nahodneho ciahnutia do lega doma to mozu poslat zadarmo navody vsetkym .. a take balicky ze rastlinky, rozne potlacene tiles atd .. uuu :) alebo kludne ze nahodne hlavy, stare lego ktore sa uz nevyraba ale ostali im tisicky na sklade ako bolikedysi take boxy oficialne uz to nie je to bola pecka.
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

Odhlásený KLF

  • Príspevkov: 5480
    • Moja zbierka
Re: AFOL ankety
« Odpoveď #35 : 03. Máj 2018, 10:54:12 »
Vyplnal som teraz (zase raz) jednu anketu na ambasadorskom fore a jedna z otazok bola aj, ci kupujeme nove a stare LEGO dieliky a raritne a stare LEGO sety... O0 Z nejakeho dovodu ich to zaujima.