Obchod > Súkromná inzercia

ČIERNA LISTINA

(1/16) > >>

KLF:
Zakladam novu temu - mozno ju vyuzije aj niekto iny. Stal som sa obetou okradnutia na BL, tak ma zaujima, ako sa tento problem da riesit? Kupoval som tovar za 130 € od tohoto clena BL. Tovar nezaslal, na maily nereaguje. Podla feedbackov som nebol jediny. Zarazajuce je, ze mal dost pozitivnych feedbackov predtym (mozno zomrel). Platil som cez PayPal. je nejaka sanca ziskat peniaze nazad? Ako postupovat?

P4tr1cius:

--- Citácia od: KLF  03. Máj 2012, 11:24:36 --- ...(mozno zomrel)...

--- End quote ---

A z toho som skoro umrel ja. Od smiechu.  ;D ;D ;D

A teraz k veci: keď umrel, peniaze už nedostaneš.

MiKeL:
vsak to zacni riesit cez paypal. na BL mu daj negativny feedback a pockaj, ako sa k tomu vyjadri paypal. ak nebude reagovat ani na ich maily, predpokladam, ze ti to vratia.

Ako som ti uz spominal toho poliaka, tiez uz som zacal studovat ako sa to riesi s paypalom, uz som to chcel zacat riesit a vtedy mi to prislo (po vyse mesiaci). tiez typek nereagoval na BL postu.

KLF:
Tak najprv som poslal complain na BL, pockam na reakciu. Ak ziadna nebude, skusim PayPal. Ved PayPal by mal nejak garantovat platby. Ono to moze byt tvrdenie proti tvrdeniu (dotycny sa moze ohradit), ale zas vzhladom na to, kolko ludi na BL okradol a aj na to, ze pravdepodobne nebude mat dokaz o odoslani setu, by mal PayPal mat moznost konat. Druha vec je, ze ak si dotycny konto uz vycistil, nebude mat ani PayPal moc moznosti. A riesit to cez Interpol - neviem. Ale som vsetkeho schopny.

MiKeL:
Ak si dotycny konto vycistil, tak mu tam paypal hodi -130 a kym to nesplati s tym nic nespravi :) a paypal ma asi vacsie paky ako vymahat od ludi (vsak ma ich konta/cisla kariet) a ak nie si sam a dalsi to budu tiez riesit, tak celkova suma asi bude vacsia a kedze to moze zastresit paypal, tak asi aj rovna trestnemu cinu :) ale realne nepoznam, co sa s tym deje.

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version