Na uvod este par slov k tej zmazanej casti. Nejedna sa z mojej strany o vystrel do suboja, ale o to, ze mam potrebu verejne prezentovat svoj nazor a forum je vzhladom na cielovku idealnym prostriedkom. Samotna problematicka situacia, ktoru som v prvom prispevku spomenul nebola bohuzial sukromna (nie mojim pricinenim) a jej svedkom, boli cca. 2 desiatky ludi z Tatralugu. Neviem aky objektivny, ci subjektivny nazor si spravili jej ostatni nedobrovolni (podobne ako ja) ucastnici, ale ti, co som s nimi potom v Ne dal rec, len konstatovali ze to nebolo nic prijemne a nevedia, co bolo pricinou nasej hadky. Ja sa k tomu potrebujem vyjadrit len tolko, ze to nebola hadka, len som dostal kapky od Jaga ako som mu svojim nevhodnym spravanim znehodnotil jeho vystavu a odporucanie, ze si mam spravit vlastnu.
Prejdime plynulo k tej podstatnej casti mojho uvodneho prispevku. Kedze aktualne doslo k zmenam v
organizacii vystavy v TT, idealna prilezitost zrealizovat nieco z mojich predstav bude prave o rok v TT, pokial sa teda akcia uskutocni. Mike predbezne nebol proti. Niekto z TL spomenul aj poskytnutie kolajiva. Vyhoda TT je v tom, ze je to moje domovske mesto (=flexibilita dopravy) a namiesto stolov by sa mohlo pouzit podium - tesne pred podiom by neboli vystavene exponaty na stoloch, aby verejnost mala pristup k podiu (nie na), co umoznuje dobre regulovat, na co vsetko mozu sahat. Rok je dlha doba, detaily je cas poriesit aj potom.
Vo vseobecnosti nemam zaujem realizovat nieco na vlastne triko, ale vystupovat v ramci TL.
Este technicka poznamka ku kolajivu - kedze Lego ma obmedzeny sortiment, ak chceme spravit zaujmave kolajisko nevyhneme sa pouzitiu produktov tretich stran (TrixBrix,BlueBrick). Je taketo neLego riesinie problem? Kriticke su najma vacsie obluky, ktore prirodzene predchadzaju vykolajeniu, ak by niekto jazdil prilis rychlo.