Iné > Off topic

PLAYMOBIL

(1/3) > >>

leggina:
Playmobil - úplne niečo iné ako Lego. Ale nedávno vyšiel set, s ktorým sa podľa mňa decká vyhrajú. Ja neviem prečo sa mi tak strašne páči.

Keby niečo podobné vyšlo v Lego prevedení, ktovie...kúpila by som  :D

http://www.playmobil.de/on/demandware.store/Sites-DE-Site/de_DE/Product-Show?pid=5426 

Pecco:
Ja sa im nečudujem. Keď som bol malý, tak som pre figúrky robil všelijaké lanovky zo špagátov. Jeden rok som na Vianoce spravil lanovku zo stromčeka. Ale najlepšie sa tade púšťali dole figúrky s hákom na ruke ;D

KLF:
Narazil som na tieto stare reklamne materialy PLAYMOBIL. Ako dieta som slintal nad PLAYMOBILMI v katalogoch QUELLE. ;D Dodnes vyzeraju super aj tie stare sety. Zaujimavostou bolo, ze vydavali cele biele sady a dieta si ich mohlo prilozenymi fixkami pofarbit podla vlastnej vole.
(Tuto sadu televizneho prenosoveho vozidla s kamerami keby som videl ako dieta, tak by som nezaspal!!! Chcel som byt kameraman.)

martinn:
Tiež som túžil mať playmobil, bola to taká vymakanejšia verzia igráčakov.

KLF:
Playmobil ziskal licenciu Star Trek a prvym setom je samozrejme obrovsky model U.S.S. Enterprise NCC-1701. Za pozornost z hladiska AFOLov ale stoji, ze licencie Playmobilu a LEGO idu uz niekolko rokov bok po boku. Niektore sety dokonca robia v uplne rovnakych prevedeniach (VW T1 Campervan, VW Chrobak). Zeby sme sa nakoniec dockali aj my - ST fanusikovia... ? 8)

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version