LEGO > Novinky

Bricklink designer program

(1/16) > >>

PC CZ:
Chalani, můžete mi prosím vysvětlit jak funguje ten Bricklink designer program ? Jestli to dobře chápu, tak si udělám  účet, počkám až se objeví možnost předobjednávky, dám tam objednávku, zaplatím, a až se nasbírá dostatečný počet hlasů, tak tu stavebnici vyrobí a pošlou mi to ? Jestli sem to dobře pochopil, tak od každýho kusu je jenom 5000 kousků, kupoval jste si tam někdo něco ?  Moc by se mi líbil "Lesní hrad".  Loni jsem hrad propásl....  což mě mrzí, protože byl fakt pěkný a realistický, byť figurky stály za starou figu, ale tenhle nový vypadá jako ofiko set.  I figy jsou moc pěkné.
BTW: Ten designer co to navrhnul, je Francouz, ale podle toho co sem pochopil, tak se posílá z Ameriky ? (Ale Bricklink snad spadá od loňska pod LEGO, ne ? ) Platí se tam teda clo a daň, anebo nee ?

Nebo to funguje, tak, že se to vyprodá za minutu, jako na normálním LEGO shopu a nemáte nic :( ?

papluh:
Nikto ti zatiaľ s určitosťou nevie povedať ako to zbehne, oproti minulému kolu sa to menilo  >:D

Takto nejak by to malo byť
- o piatej (asi, keďže píšu CET ale my momentálne máme letný CEST čas, holt profesionali z USA  >:D ) sa to má spustiť
- po spustení podporíš nejaký projekt - záväzne, max 5ks od projektu
- predtým to bolo tak že si dal kartu, tam to blokli a ak sa nazbieralo minimum objednávok (predtým 2000 teraz 3000) tak to po skončení stiahli a poslali
- po novom to má ísť cez LEGO shop a má to byť distribuované lokálne pre Európu
- teraz píšu že "the card will be charged when your order is shipped" lenže ak sa nemýlim tak LEGO shop nemá možnosť stiahnuť neskôr bez autorizácie teraz, tak predpokladám, že to bude chcieť tiež kartu hneď
- ak do konca 1. kola sa nazbiera minimum tak by ten set mal prejsť, objednávky aktivovať a autorizované platby stiahnuť
- asi, možno, tak nejak to snáď bude fungovať


Osobne ten nový hrad nemusím mať, aj keď ako set je premakanejší, tak to nemá ten tvar ako ten prvý (aj keď bol zmenšený). Observatórium čo by sa aj hodilo niekam do mesta na kopec posunuli do ďalšieho kola (v lepšom prípade). A zvyšok závisí na cene.

A či sa to vypredá ? No zas záleží na cene. Bude kopec resellerov ktorí budú rozmýšlať na 100% ziskom prvého hradu, plus max 5 na účet.
Na druhú stranu, je tu kopec nejasností, napr že návody majú byť digitálne a možno aj nejak viazané čo môže zvyšovať riziko pri nahrabávaní. Jo a cena asi nebude úplne ideálna  >:D

PC CZ:
Prý by měl být za 150€. To jde.

Loňský hrádek byl autorským hradem, tohle je re-make Forestmann lake Fortress.

Ale je fakt, že co do architektury byl ten loňský nejpřesnějši  hrad, velmi dobře zapadající do stylu středoevropských hradů.

Frco:
Tak hradok objednany. X krat som musel refreshovat, ale nakoniec ok  (y)

papluh:
Tak samozrejme, že sa to spadlo,  tých prvých 10 minút hrad jednoznačne viedol s asi 1/4 už preč.


--- Citácia od: Frco  01. Júl 2021, 17:12:16 ---Tak hradok objednany. X krat som musel refreshovat, ale nakoniec ok  (y)

--- End quote ---

Len v jednotnom čísle?  >:D

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version