Iné > Off topic

COVID-19

(1/3) > >>

liondee:
>admin správa
pokračovanie COVID diskusie z výstav, pre referenciu:

--- Citácia od: Inst  23. Jún 2021, 10:09:08 ---Ahojte,

takáto víkendová výstava (ang. test nižšie) sa bude konať v Novembri v nemeckom Friedrichshafen. Ja sa chystám ísť a chcem vám dať vedieť s predstihom, ak by ste si chceli spraviť výlet. Ja pôjdem autom.

Kto vie, ako to dovtedy bude s delta vírusom. Ale dúfam, že sa bude konať, lebo to bola super výstava, keď som sa zúčastnil 2018. Vstup pre vystavovateľov zadarmo, občerstvenie zaobstarané. Akurát ubytovanie sa musí riešiť a vraj dostatočne dopredu.

Tu je viac informácií, ale nevidím ich v angličtine, tak ak by ste chceli vedieť viac, pomôžem s prekladom.

--- End quote ---

--- Citácia od: KLF  23. Jún 2021, 10:12:14 ---Kamo, v novembri tu budu zurit omega a dzeta varianty, ani aktualna zaockovanost nepomoze. Je naivita mysliet si, ze v novembri sa bude daco konat a cestovat hore dole. Budme realisti - kym budu humusacke narody ako Indovia (a vacsina aziatov) a kym budu nezodpovedni cestovaniachtivi europania, dovtedy budu lokdauny.

--- End quote ---
>koniec admin správy

René nerob paniku jak zapredané médiá. Ja sa na tom len smejem. Bububub bla bla bla bla bla. Fake news a samý bullsit.

jaro.marek:
Hej, ono sa na tom človek môže aj smiať, ale obvykle je to len dovtedy, než sa ho to nedotkne tak nejako bližšie a silnejšie.
Ovšem bez ohľadu na to čo si kto myslí, ďalšie lokdauny budú.

KLF:

--- Citácia od: liondee  23. Jún 2021, 10:39:05 ---René nerob paniku jak zapredané médiá. Ja sa na tom len smejem. Bububub bla bla bla bla bla. Fake news a samý bullsit.

--- End quote ---

By ma zaujimalo, co si tak myslis o ludoch ako Brazinova, Bosnak, Cekan, Celec, Klempa, Kollar, Krcmery... ?

drdano:
Tretia vlna sa uz zacala... ja to vidim u nas na ARO... mali sme utlm, pacienti zacinaju zase pribudat... a ludom iebe a cestuju... a nosia to sem odvsadial... ja poviem za seba po roku - uz nevladzem... 10 sluzieb do mesiaca, z toho 7 v skafandri... aktualne pri 28-35°C... bez pitia, vetrania, klimatizacie... po poslednej sluzbe som 24 hodin lezal ako mrtvola a nevladal sa pohnut a to som lial do seba vodu potokom.... neblnite, sedte doma na ritiach a pockajte kym to neskonci... ockovanie pomoze, ale nezastavi to svinstvo.... aj ockovany sa moze nakazit, sice bude mat spravidla neskodny priebeh, ale moze nakazit X ludi ktori budu mat priebeh infekcie fatalny... a casto blizkych a milovanych... iebte na to a sedte doma, iebte na krcmy, iebte na dovolenky.... pliiiz

sylmer:

--- Citácia od: drdano  23. Jún 2021, 19:06:48 ---Tretia vlna sa uz zacala... ja to vidim u nas na ARO... mali sme utlm, pacienti zacinaju zase pribudat... a ludom iebe a cestuju... a nosia to sem odvsadial... ja poviem za seba po roku - uz nevladzem... 10 sluzieb do mesiaca, z toho 7 v skafandri... aktualne pri 28-35°C... bez pitia, vetrania, klimatizacie... po poslednej sluzbe som 24 hodin lezal ako mrtvola a nevladal sa pohnut a to som lial do seba vodu potokom.... neblnite, sedte doma na ritiach a pockajte kym to neskonci... ockovanie pomoze, ale nezastavi to svinstvo.... aj ockovany sa moze nakazit, sice bude mat spravidla neskodny priebeh, ale moze nakazit X ludi ktori budu mat priebeh infekcie fatalny... a casto blizkych a milovanych... iebte na to a sedte doma, iebte na krcmy, iebte na dovolenky.... pliiiz

--- End quote ---

Dano, nesmierne si vážim toto vaše nasadenie, a určite tu nie som jediná. Klobúk dolu ! a OBROVSKÉ POĎAKOVANIE za všetkých lego fanúšikov s aspoň kúskom empatie a rozumom v hlave.

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version