Výstavy > Cudzie výstavy

Bricking Bavaria 2021

(1/4) > >>

Inst:
Ahojte,

takáto víkendová výstava (ang. test nižšie) sa bude konať v Novembri v nemeckom Friedrichshafen. Ja sa chystám ísť a chcem vám dať vedieť s predstihom, ak by ste si chceli spraviť výlet. Ja pôjdem autom.

Kto vie, ako to dovtedy bude s delta vírusom. Ale dúfam, že sa bude konať, lebo to bola super výstava, keď som sa zúčastnil 2018. Vstup pre vystavovateľov zadarmo, občerstvenie zaobstarané. Akurát ubytovanie sa musí riešiť a vraj dostatočne dopredu.

Tu je viac informácií, ale nevidím ich v angličtine, tak ak by ste chceli vedieť viac, pomôžem s prekladom.

KLF:
Kamo, v novembri tu budu zurit omega a dzeta varianty, ani aktualna zaockovanost nepomoze. Je naivita mysliet si, ze v novembri sa bude daco konat a cestovat hore dole. Budme realisti - kym budu humusacke narody ako Indovia (a vacsina aziatov) a kym budu nezodpovedni cestovaniachtivi europania, dovtedy budu lokdauny.

papluh:
poprosím len konkrétne veci k výstave/akcii

COVID diskusiu si môžete pokračovať tu http://www.tatralug.sk/forum/index.php?topic=2601.new#new

Inst:
Ako sa čakalo, výstava v Nemeckom Friedrichshafen v rámci výstavy Faszination Modellbau od 4.11. do 7.11. sa nekonala. Ako možno viete, v zahraničí sú bežné výstavy ako “víkendovky” od štvrtka do nedele, takže som si ušetril cestu tam a späť a vyhol som sa tým aj stavaniu výstavy vo štvrtok. Mimochodom, som skvelý fotograf s profi kamerou.


A nemusel som ani skladať alternatívny model (z Mustangu) kórejčana Inyong Lee, ktorý poslal a dorazil dosť že rozpadnutý.


Občerstvenie na takýchto výstavách býva organizované priamo účastníkmi a/alebo organizátormi, ale i tak tam bývajú samé nezdravé veci, takže mi to nechýba.

Inst:
Mrzí ma aj, že som si zaujímavé Lego stavby z internetu nemal možnosť pozrieť naživo. Očakával som ich tam naozaj veľa.

A nemal som teda ani možnosť reprezentovať TatraLug v zahraničí mojimi vymakanými stavbami, na ktoré som nesmierne hrdý.

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version