Iné > Off topic

Hry

(1/19) > >>

papluh:
nechcem zapratávať LEGO tému tak zvlášť

Keďže je tu pár pacientov ktorým by sa to mohlo páčiť tak dávam do pozornosti hru Mudrunner
Momentálne je zadarmo v Epic Store - ešte necelé 2 dni, do 3. Decembra (píšu 17:00 ale doporučujem zobrať čo najskôr)
https://www.epicgames.com/store/en-US/product/mudrunner/home

Nieje to žiadna hra najvyššej kategórie, ide len o to sa počlapkať v bahne s rôznymi strojmi sovietskeho pôvodu  >:D

Je to na PC a treba si tam spraviť konto a potom kúpiť za 0.00 Eur. Sú tam aj malé DLC zadarmo. Veľký datadisk s americkými vozidlami je za 5 Eur, ale to by som si radšej odložil na pokračovanie - Snowrunner - ktoré je o dosť rozsiahlejšie (a má ameriky v základe)

Inak jedná sa o remake Spintires od toho istého autora po prechode k inému producentovi. A je k tomu kopec modifikácii (ktoré som neskúšal) napr aj Tatrovky a pod.


MiKeL:
:) tusim vcera som to "kupil", ale postihne to asi osud vsetkych hier, co som tam zadarmo "nakupil" a este nakupim, cize si nikdy nenajdem cas si to zahrat.

papluh:
Výhoda tejto hry je že v podstate od začiatku tam je v podstate všetko tj netreba investovať hodiny na rozbeh a príbeh nieje žiadny. Niektoré vozidlá treba odomykať hraním, ale väčšina typov sa dá vyskúšať v Challenges čo sú na pár minút a je to v podstate rozšírený tutorial. A na mapách sa niektoré generujú náhodne, tak som napr skončil s tým najväčším 8 kolovým už na druhej mape  >:D

Inak aj ja mám z free ponúk a Humble Bundle niekoľko stoviek hier čo sa buď nezahrám alebo vyskúšam na pár minút. Ale v poslednom času už ani na free veci neklikám ak to neni aspoň okrajovo v mojom záujme a preskakujem rôzne horory, hopsačky, ...   ono to potom zneprehľadnuje databázu.

KLF:
Pride mi to rovnake ako 7 rokov stare Spintires. Ziadny vacsi pokrok v grafike, fyzike. A Spintires som mal ofiko verziu kupenu a bola to nakoniec hovadina. Nebavilo ma to, kadejake chujoviny trebalo nastavovat, blbo sa prechadzalo medzi vozidlami... Aspon teda pre mna. Ja mam rad, ked spustim a hram - nie blbosti riesit s tankovanim, nastavovanim vsetkeho mozneho. Ale teda pravdou je aj to, ze to bola po dlhej dobe prva a na dlhu dobu asi aj posledna hra co som hral. ;)

Jammo:
dobré vlákno  (y)
skoda ze nie je aj na Xbox zadarmo. v novembri som mal GamePass, tak som vyskusal aj toto, fajn hra, pripomenul som si jazdenie v Insane (asi r. 2000)

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version