Výstavy > Ukončené výstavy

Výklad pre Alltoys BA - zimná verzia 2020

(1/13) > >>

papluh:
Takže tu máme ďalšiu možnosť zúčastniť sa tvorby výkladu pre Alltoys (Avion Bratislava), viď predošlá inštancia

Tentoraz je témou zima.

Predpokladaná inštalácia je v týždni od 12.októbra, tj zostávajú nejaké 4 týždne z toho len cca 2 po dodaní materiálov.

Bude to scenéria v minifigovom merítku na cca 6x2 (š x h) baseplate (viď fotky minulej verzie). Vzhľadom na inštalačný priestor to vieme natiahnuť max na 8 baseplates na šírku. Výška v podstate neobmedzená  ;D

Čo hľadáme
- MOCy so zimnou tématikou* - dajte vedieť či niečo máte alebo chcete spraviť a stíhate to do toho termínu. Budovy, vozidlá, ...
- MODy existujúcich setov* - v tomto prípade rátame s aktuálnymi Winter Village setmi (10263 Winter Village Fire Station a 10267 Gingerbread House), tj hľadáme či sa niekto podujme úlohy spraviť MOD z poskytnutého setu tak aby to stihol a zapadlo to do témy*. Ak by niekoho napadol iný aktuálny set (teraz dostupný na lego.com) ktorý by upravil tak má tak 2-3 dni na zdvihnutie ruky.
- grafiku na pozadie - máme možnosť ovplyvniť aj čo bude na vytlačenom banneri vzadu. Tu si predstavujem poskytnut podklad vyskladaný z kociek v digitále, takže by to chcelo niekoho kto má na to vlohy. Konkrétne mi napadá scenéria s Kriváňom (ako na tomto foto) spravená vo forme 2,3,4 vrstviev brickov. Tj niečo ako bolo v TLM viď príloha - spodná vrstva obloha možno nejaký obláčik, stredná vrstva samotný kopec, vrchná nejaké lesy pred ním. Prípadne iný nápad ak to dotyčný vie zrealizovať. Výstupom má byť len obrázok v čo najlepšej kvalite alebo 3D model v programe kde sa dá tak vyrenderovať. Ak sa niekto chce prihlásiť tak poprosím do 2-3 dní, potom bude pár dní na prácu

Účastníci budú odmenení.

* LEGO si dáva určité podmienky.
Prvá pre sety, radi by boli aby to boli buď aktuálne predajné sety a nie veci ktoré len nedávno vyšli z predaja aby ľudia zbytočne nepýtali čo už nieje (tj majú to ešte v pamäti)
Druhá pre MOCy/MODy, platia podobné podmienky ako pri IDEAS, súťažiach a pod - tj nekonfliktné témy, bez násilia a pod a bez náboženských symbolov. Je mi jasné že v našich končinách sa Vianoce spájajú aj s týmto, ale to sú globálne korporátne pravidlá. U susedov si tým už prešli (ani kostol, ani betlehem,...) a bolo okolo toho kopec diskusií.
Takže podčiarkujem aby si to uvedomili aj jedinci čo majú v tomto momente pred výbuchom hejtu, v tejto téme sa o tom nebude diskutovať, toto slúži na rýchlu a efektívnu organizáciu, je tu ohľadom tejto politiky TLG špeciálna téma, nech sa páči . Je to akcia od lokálneho zastúpenia TLG a ich pravidlá, ak má s tým niekto principiálny problém nech sa nezúčastní, nezmeníme to my, nezmení to ani lokálne zastúpenie (ktoré vie aké sú lokálne sviatky). Na TatraLUGom organizovaných výstavách kostoly a pod sú a môžu byť, bodka.

martinn:
Ak by bol záujem ja som dávnejšie staval MOC - snežné pásové vozidlo
http://www.tatralug.sk/forum/index.php?topic=2033.0
To by som vedel poskytnúť, je to minifig mierka.

papluh:
Super, bereme.

BrickBee:
Ak by bol záujem môžem poskytnúť 31038 changing seasons v zimnej verzii ( https://rebrickable.com/sets/31038-1-b2/changing-seasons-winter/?inventory=1#parts )
Prípadne aj 31080 modular winter vacation vo verzii winter cafe ( https://rebrickable.com/mocs/MOC-40670/Friendly%20Orc/31080-winter-cafe/#bi )

papluh:
Určite, každý MOC-MOD je fajn.
Tá 31080 je síce novšia ale je to úplne niečo iné ako 3 originály tak je to ok.
Tá 31038 je už dávno mimo predaja tak je to tiež ok.
... a navyše, kto z bežných zákazníkov si pamätá všetky 3v1 modely   >:D

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version