LEGO > Novinky

Harry Potter (a iné varianty)

(1/41) > >>

papluh:
Tak sety Harryho Pottera ktorých meno sa pred TLG zatiaľ nevyslovovalo sa už objavujú na regulérnych stránkach
https://kotaku.com/the-new-lego-harry-potter-line-starts-with-hogwarts-gre-1823065663
Prvá lastovička či sova je Great Hall čo má byť najväčší retail set


mesje:
uz som to dnes niekde nasiel, ale radsej som to nepostoval...
kukal som na to ako vyorana mys, ze je to nejake male - podla tych prvych sprav malo ist s tymto nazvom o mega velky set.
a toto vraj ze 878 pieces | $99.99 USD. Akoze pre decka fajn,mily set, hlavne ked niekto nema harry pottra set, najde si tu vela figov a je to hratelne... akurat ze uz bol clovek naladeny na nieco velke... Ale mozno este nieco pride, v tych leakoch sa pisalo nieco o sete c. 71043 za 485 euro, a toto ma ine evidencne cislo...

KLF:
A ved nemal byt daky velky UCS HP set? Aspon tu sa to spominalo.

mesje:

--- Citácia od: KLF  16. Február 2018, 15:46:16 ---A ved nemal byt daky velky UCS HP set? Nechce sa mi tu teraz hrabat, ale asi sme to tu aj spominali.

--- End quote ---

ano, 71043 za 485 euro v lete. Nazvy lietali ze Hoqwards / great hall. Toto sa vola great hall, tak neviem... nevyznam sa moc v teme, ale nebola great hall sucast hogwards? Neviem ci by vedla seba vysiel maly aj velky hrad...

papluh:
Stále je to možné, napr v Superheroes Infiniti war setoch je Hulkbuster a potom príde aj samostatný veľký set. Pritom ten rozdiel tam nieje tak veľký ako sa hovorí pri tomto. Jeden je hrací, druhý výstavný (teda TLG to tak prezentuje).

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version