Výstavy > Prebiehajúce a plánované výstavy

Potlačené kocky za výstavu

(1/5) > >>

matej:
Ahojte všetci

Idem si nechávať vyrobiť u Skifiho potlačené 1x8 kocky s mestami kde sme mali výstavy a kde som bol ja ako vystavovatel vo svete a u kolegov z CZ sa to robí bežné, čiže idem si doplniť zbierku. Ma niekto záujem o takéto niečo? Nechal by som vyrobiť viac kusov preto zakladám aj tému. Poprosím objednávky buď tu alebo do správy. Ďakujem

Jago:
Ahoj, napíš cenu koľko by vychádzal kus (viem, že cena sa bude odvíjať aj podľa počtu kusov za jednu výstavu) a asi by som do toho išiel a dal vyrobiť aj spätne za výstavy, ktoré som robil

phoenicis:
Ahoj Matej, pekná iniciatíva, chválim  ;)
Spätne by som mal tiež záujem o výstavy, ktorých som sa účastnil  :))

matej:
Cena za 1ks je 3,15€ mínus 20% čo má na tento mesiac akciu. Ak správne chápem Jago chceš viac ks za výstavy ktoré si robil? Napr Trnava 2023 20x?
Samozrejme cena sa asi bude odvíjať od počtu kusov.
Ja budem si nechávať od výstavy z BA dopravné múzeum vyrábať potlačené. Môžem kľudne aj od BB 2013 nechať vyrobiť. Dôležité je aby aj ostatný prejavili záujem aby som vedel koľko ks nechať vyrobiť. Samozrejme Skifi to bude robiť keď bude mať čas čiže to nebudem úplne naháňať.

papluh:
Ok, tak keď je záujem pome to skúsiť oficiálne za TatraLUG keď to má byť o TL akciach.

- V prvom kole by sme sa mali dohodnúť na dizajne.
- Spraviť testovaciu várku 1-2 typov pre vystavovateľov z posledných akcií
- Z aktuálnych možností by to bolo v poradí BB2024, TT2024, prípadne PD2023 a navrhol by som aj spraviť Logo a meno-link TL. Následne môžeme pokračovať do minulosti

Dizajn
- v rámci kompatibility "brickbadges" by sa malo jednať o brick 1x8
- mal by tam byť rok a nejaký identifikátor akcie .   Otázkou je aký identifiátor - mesto ? názov múzea ? názov akcie ?    A chceme tam dať aj nejake naše logo aby bolo jasné, že(ak) to bola naša akcia ?
- farba bricku nejaká bežná (nie sand green a pod ) a dobrá na kontrast pre tlač

Dajme tomu nejaký týžden-dva aby sa vyjadrili aktívny ľudia - či by mali záujem, ako by si to predstavovali, tí čo majú nejaké naživo skúsenosti s brickbadges zo zahraničia tak komentár čo je pekné/čitateľné/zaujímavé/... kľudne aj s obrázkami. Následne pripravíme nejaké návrhy.

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version