Výstavy > Ukončené výstavy

Magický Svet Kociek - SNM Martin - (21.11.2017 - 29.4.2018)

(1/39) > >>

KLF:
Dalsou nasou vacsou vystavou bude vystava v Slovenskom Narodnom Muzeu - Muzeu Andreja Kmeta v Martine. Bude sa konat od novembra do maja 2018. Logistika by mala byt taka, ze prenesieme veci priamo z Cadce do MT a co nie je v Cadci, to sa prevezie rovno do MT cestou na rozoberacku do Cadce. Bolo by ale fajn mat tam aj nove veci (par ich uz je avizovanych) a pridat tentokrat zase drevo, SW scenku a LEGOLAND mesto. Pripadne spravit aj LEGOLAND, aj CITY mesto. Skla je tentokrat dostatok, cize kto bude chciet mat exponat za sklom, bude mat (Starhawk, Liondee, Bedo). V prilohe su nacrty miestnosti a aj moja predstava o rozmiestneni exponatov. Co sa vitrin tyka, maju standardne vitriny 60x60 cm, ktore sa ale daju spajat do sirsich celkov. Tam by sa dali cennejsie veci (drevo, historia, atd.) a potom by sme spravili velke OSB doskove pulty ako mavame na poslednych vystavach, kde budu exponaty vedla seba (preferujem bez skla). Muzeum je kompletne cerstvo zrekonstruovane, v prilohe najdete taktiez zopar fotiek. Treba si cim skor naplanovat rozmiestnenie exponatov, lebo treba nahlasit pocet vitrin a skla (maju ho v depozitoch). Takze mozeme zacat diskusiu. ;)

liondee:
OK. Takže vystavím mesto, Model Team, Creator autá a diorámu.  Ak sa bude dať poprosím požičať classic town cesty a 9V koľaje. Vopred vďaka. ::) ;)

Buďo:
Pre mňa je to veľmi dobrá správa ,že TN hrad bude vystavený a nie v pitvori  :) Už som sa obzeral i po výstavnom priestore . Niektorí vedia , že budúci  v decembri 2018 je v pláne jeho rozobratie ;) Ak ho nejaký šialenec dovtedy nekúpi >:D Samozrejme i poličkové vlaky pôjdu na výstavu.

phoenicis:
Pokiaľ bude záujem aj o ofiko modely, stále ponúkam SW a Batmanove autá.

hrubko:
Uz by som sa mal  urobit to diaramu podla knihy "watership down"
November znamena zaciatok alebo koniec?

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version