LEGO > Sety

10224 - Town Hall

<< < (2/4) > >>

matt251:

--- Citácia od: mesje  15. Január 2012, 23:13:58 ---V tejto suvislosti sa spytam - vedel by niekto zohnat Cafe corner a Market street za normalnu cenu (max. 300 eur za kazdy set) ?

--- End quote ---


Pred vianocami som bol v madarskom Gyori na vianocnych trhoch a nasiel som jedno hrackarstvo a mali tam vsetky tieto exlizivne sety a aj viacej kusov.  Cenu ti nevm povedat. Ja som prepocitaval ine sety a tie vychadzali asi rovnako ako v draciku na zlavu 15% ,mozno 10%

OT:
Zda sa mi to inac neuveritelne ze v madarsku v zapadnutom hrackarstve kde sa ledva dalo hybat (2x3m stvorcove) mali take raritky a u nas musim zhanat kde kupim exluzivny set (teraz 10223) Hold kvalita SR sa nezapre.

Anatyt:
Tak tu ju mame !

http://www.brickset.com/news/article/?ID=2558

P4tr1cius:
Myslím, že tento set je z "vizuálu" asi najslabší z MODULARS. Samozrejme, že ale ostáva v kategórii "povinná jazda" pre fans MH.

drdano:
No musim NEsuhlasit, pretoze uz mam radnicu doma a v ramci celej ulice vyzera ta stavba honosne a impozantne, je naozaj opravnenou dominantou ulice. Proste na "omak" je ten dom lepsi ako na fotkach. Netvrdim ze je TOP, ale ani LOOSER to nie je...

PS: fotorecenzia uz coskoro... Exkluzivne len na TatraLUGu! Hehehe...

P4tr1cius:
Nehovorím, že je to shit. To v žiadnom prípade, len je taká jednotvárna, v porovnaní s ostatnými (PET SHOP, GREEN, FIRE,...) je podľa mňa najslabšia. Ale čo už, kúpiť to musím... Či chcem, či ne.

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

[*] Predchádzajúca strana

Go to full version