LEGO > Zbierky

Mathiasova (moja)zaciatocnicka zbierka

(1/4) > >>

Mathias:
Caute borci,

pri znuchavani lega na internete som narazil na toto forum. Pecka! Ste fakt borci (klobuk dolu).

Moj pribeh: Ako maly som zazil zlatu eru 90-tych rokov. Mal som to stastie ze rodicia ma zasobovali setmi a ako tak sa spatne ohliadnem mal som ich cez 80 roznych tem a velkosti. Do 15-tich som si fical all day all night na legu. Puberta, vsetko sa dalo do jednej velkej krabice a to sa posunulo synovcovi. Zostal maly zabudnuty kyblik roznych dielov. Niekolkorocna pauza az som si jedneho dna splnil sen toho co som v detstve nemal a to hasicske auto (60107). Postupne pribudla jedna mala policka v ateliery ktora sa velmi pozvolna zaplnala malymi setmi hasicskej temy ktorej som sa drzal. Postupne uz som zabrdol do city strojov, architecture a bola druha policka. Vcera som montoval tretiu a mozem povedat ze som dospelacky prepadol vasni z detstva.

Z lahka si idem doplnit sety a temy co som v detstve nemal ale vzdy tuzil. Z tohto rocnych noviniek pribudne este 21322, 10270. Uvidime co prinesie dalsi rok. Akym smerom sa to uberie. Zatial som odhodlany zbierat modularne domy a city ak to bude stat zato. Pripajam zopar fotiek. Hrackastvo som dnes trosku vylepsil - pozornemu oku urcite neujde. Okrem ineho som aj vytvarnik a obrazna fotke – je to vlastne moj autoportret. Na lego temu mam len tento jeden lebo by som ich nemal uz kam vesat, ale ak by ste chceli mozem vam namalovat vas oblubeny set, postavicku,komix... hocico ako dekoraciu. Nerad len kopirujem ale tym ze mam uz osvojeny vytvarny jazyk malby, maju pridanu umelecku hodnotu...

Skladaniu zdar

Jago:
Vitaj medzi nami ;)

papluh:
Vitaj. A nechaj sa motivovať  >:D
Tak ďalšie zastúpenie NZ či TT :D

liondee:
....... škoda že si sa nedržal tých 90tych rokov ....  >:D

KLF:
Vitaj a zarad sa Matej (uz 4. v poradi). ;) Podobnou cestou, ak nie rovnakou ako Ty sme si tu presli viaceri. Niektori z nas s posunom o 10 rokov skor. Cize slintame nad setmi z 80. rokov, niektori ako Ty z 90. a su tu aj mladsie rocniky asi. ;)
Co ma zaujalo je, ako pekne malujes/kreslis. Mozno by si nam vedel aj nejake obrazy/plagaty na vystavy porobit? O:-)

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version