Tak snáď návnada na novinky zafungovala

Skúsil som to nejak dať do Sketchup-u, zdroj
je tu ak by sa stým niekto chcel hrať.
Sú tam OSB tak ako to oni navrhli. A skúsil som dať stoly, obe varianty, do miest kde by si to predstavovali, aj so zaznačením pol metrového miesta na hranie kde sú plochy. Úprimne som si neni istý či je to dobre dávať deti "pod nohy očumovačov", ale možno sa to bude musiet riešiť až na mieste podĺa pocitu a nie papiera.
OSB2-4 + 1/2 z OSB1 - mesto, s miestom na lokalne pamiatky od Buda, (aj niekto iný robí v tej mierke?), rozloženie viď druhý priložený obrázok, kolotoče na kraji OSB4 majú význam kvôli prístupu k mechanike (a postrkávaniu Roller Coaster-u) ... skúsenosť z Brezna.
1/2 z OSB1 - polovica je vyhradená na zimnú hradnú krajinu z kopcom od Buďa, dôvodom je že má pohľadové podzemie a iná doska (okrem OSB5) toto neponúka
OSB5 - asi Modrý kameň ak pôjde ? kvôli pohladovosti z 2 strán ho dať sem ak má vlastný podstavec o to lepšie
OSB6-8 - zatiaľ neznáme
OSB9+časť OSB10 - miesto pre Buďove vlaky (konštrukciu je lepšie dať ku stene a nie na opačnú stranu) a možno sa pred nimi zmesti aj remorkér, vedľa na OSB10 by mohli ísť Buďove bytovky
časť OSB10 + OSB11 - zatiaľ neznáme
Stena v chodbe - "akvárka" z obchodov a prípadne mozaiky.
Zostáva tak cca 4-4,5 OSB voľnej
Z ponúknutých veľkých MOCov registrujem ešte, to zabere cca 1,5 OSB
77x205 - Preator-ov Egypt (za týmto zoztane voľný "slíž", tu by sa napr hodil Titanic na nejakom podstavci, prípadne ak má ešte Preator tú budovu električky ... nech sa ostáva pri historickej téme)
77x128 - Muffin-ove Tatrovky (tu by som zas pridal nejaké Technic či iné vozidlá do okolia)
Zostáva ešte tak 3 OSB, sú ešte nejaké MOCy čo som zabudol ?