Autor Téma: LDD by muffin  (Prečítané 22834 krát)

Odhlásený muffin

• Príspevkov: 710
Re: LDD by muffin
« Odpoveď #120 : 09. Marec 2023, 19:21:54 »
Neviem, či sa pokúsim o celý font, tieto konkrétne písmená majú výhodu, že je to stále iba jedna línia, pri zložitejších písmenách šípim isté problémy a limity tejto techniky. Asi najväčší problém by bol s "k" a "x" a potom s rozlíšením "u" a "v". Ostatné písmená si viem predstaviť relatívne v pohode. Všetko samozrejme iba malé, s veľkými by to bolo zas o niečo zložitejšie.

Odhlásený muffin

« Odpoveď #121 : 10. Apríl 2023, 11:01:49 »
Zase som niečo poskúšal na súťaž, tak uvidíme, na nejaký čas si s tým dám asi pokoj, keďže času nie je nazvyš a treba sa venovať aj iným veciam  :P
Zatiaľ to čaká na schválenie, som zvedavý, koľko toho ešte pribudne, keďže dnes je deadline.

Odhlásený Paliason

• Príspevkov: 1267
« Odpoveď #122 : 17. Apríl 2023, 11:44:49 »
Dobrá soška kámo! Ťažké tvary! Prevod do lega si zvládol extrémne dobre. Macher!  (y)

Na tej jednej fotke, čo sa mu odráža na nose to zelené okolie...to vyzerá, ja keby mal jedno velké oko vstrede 8)

Odhlásený muffin

« Odpoveď #123 : 17. Apríl 2023, 18:36:11 »
Dik :) Dalo by sa tam ešte kopec vecí vylepšiť, len ma už celkom tlačil čas, tak som potreboval spraviť nejakú "finálnu verziu". Ale z tej hlavy sa teším, tá vyšla nad očakávanie, krk je taký narýchlo zbúchaný, takisto trup, tam by sa zišlo ešte popracovať, s rukami som sa potrápil a ešte majú rezervy, nohy vyšli celkom OK, aj krídla. Podstavec mal byť zvetraný, ale v rendri to nie je celkom, ako som chcel, ale ten som robil už nakoniec a už nebol čas to vylepšovať. Ešte mi nadôvažok neschválili prvú verziu, lebo som dal iniciatívne do pozadia stiahnutý obrázok Minas Morgul a do popisu iba citát z knihy, čo sa im zdalo nedostatočné, tak som musel narýchlo opravovať obrázky a doplniť text.