Najnovšie príspevky

Strany: [1] 2 3 ... 10
1
Prebiehajúce a plánované výstavy / Re: Výklad pre Alltoys BA - zimná verzia 2023
« Posledný príspevok od matej 06. Jún 2023, 10:27:36 »
Parádne, cením že ideš z jedného projektu do ďalšieho. ;)
Rád sa k projektu niečím pridám.
2
Novinky / Re: Harry Potter (a iné varianty)
« Posledný príspevok od Praetor 06. Jún 2023, 08:40:48 »
Cena je naozaj kúzelná, ale aj keď uznávam že je to HP set tak to už je cez čiaru a ja isto do toho nejdem...
3
Prebiehajúce a plánované výstavy / Re: Výklad pre Alltoys BA - zimná verzia 2023
« Posledný príspevok od muffin 06. Jún 2023, 07:36:37 »
Ale v dnešnej dobe už iba Ivanovi chrbtom... ??? >:D
4
« Posledný príspevok od muffin 06. Jún 2023, 07:33:53 »
Mne sa práve tento micro páči, a to HP je pre mňa nezaujímavá téma. Cena zodpovedá veľkosti, síce je to micro, ale veľkosťou a počtom dielov to bude cca ak nejaký modulár.
5
« Posledný príspevok od Paliason 05. Jún 2023, 19:35:08 »
výborné to je Buďo :D
6
« Posledný príspevok od Buďo 05. Jún 2023, 19:26:02 »
Priložím kocku k dielu  :)
7
« Posledný príspevok od phoenicis 05. Jún 2023, 12:48:48 »
A ďalší HP setik...  ???
LEGO 76419 HOGWARTS CASTLE

Kde je Hagridova búda? A nechcem spoilovať, ale niečo chýba ja pod Zúrivou vŕbou a povestný most, ktorý nechali vyhodiť do vzduchu, by tam tiež ešte mohol byť :-X
A za tú cenu už mohli k tomu rovno pristavať aj stanicu s Expresom...
8
Prebiehajúce a plánované výstavy / Re: Bricking Bavaria 2023 (3.-5. November 2023)
« Posledný príspevok od jayor 04. Jún 2023, 16:34:23 »
ked sa mi podari dostavat horu a presvedcit frajerku na trip tak by som siel :D
9
Prebiehajúce a plánované výstavy / Bricking Bavaria 2023 (3.-5. November 2023)
« Posledný príspevok od Inst 04. Jún 2023, 11:39:50 »
Čaute,

rozhodol som sa, že tento rok idem znova do Nemecka na Bricking Bavaria. Kto by sa rád pridal (Samo, bude tam RebelLug) dajte vedieť.

Prihlasovanie sa ešte nezačalo, takže máte veľa času sa rozhodnúť.
Zatiaľ oznámili iba dátum na Facebooku

Výstava bude súčasťou Modelárskeho veľtrhu "Faszinazion Modellbau. Keď som tam bol v 2021 tak Lego malo vlasnú halu a v ostatných asi desiatich boli vláčiky, lode, lietadlá a všetko možné od výmyslu sveta, takže tam bude naozaj na čo pozerať.
Fotky (Bilder) a videá odtiaľ
Príspevok v TatraLug fóre:

Výhodou je, že tam nemusíme stavať mesto a farmu, a donesieme naozaj iba vlastné výtvory. Kto ich má v Prievidzi alebo bude mať v Svätom Jure, má dosť času ich oprášiť.
10
« Posledný príspevok od mesje 03. Jún 2023, 01:09:16 »
co na to povedat... de facto treti HP hrad subezne... dlho je na trhu ten vacsi, teraz daju mensi (ale s riadnou cenou), a este si moze clovek pospajat viacero standardnych setov:
https://www.stonewars.de/news/hogwarts-masterplan-modulares-schloss/
este chyba nejaka architecture diorama do 100 eur...
nema to uz ziadnu logiku, ako chrlia tie HP sety...
za normalnych okolnosti by cloveku stacil 1 hrad, pospajany z viac setov, a este by to bola motivacia si ich postupne kupovat...
Strany: [1] 2 3 ... 10