Autor Téma: Bond Car  (Prečítané 1874 krát)

Odhlásený Betka

  • Príspevkov: 333
Bond Car
« : 27. Júl 2017, 22:14:34 »
Ahojte,
toto auto je podľa mňa najlepší moc, ktorý som v priebehu dvoch rokov postavila. Je to športové auto, ktoré má v sebe zabudované zbrane. V kapote sú dve pištole, môžem použiť buď obidve alebo iba jednu. V dverách sú rakety, s tými som sa hrala dosť dlho než som prišla na to, ako ich tam umiestniť. Vzadu je samopal, ktorý sa dá otáčať na všetky strany a vzadu je aj ďalšia sada rakiet  :)

Odhlásený legoholik

  • Príspevkov: 501
Re: Bond Car
« Odpoveď #1 : 28. Júl 2017, 08:16:25 »
paradka  (y) tolko funkcii na tak malom priestore  (y) kludne by to mohol byt oficialny setik v serii speed champions. Mozu sa od teba ucit ako i do miniautrneho auticka vlozit mnoho funkcnych detailov. A ani tam nie je potreba pouzitia tych mikroskopickych samolepiek.

jedine mozno len  trochu iny tvar hmlovych svetiel navrhnut a uchytenie zadnej zbrane je asi dost labilne, nejako to inak vymysliet. Inak ozaj famozne dielko a nie je v podstate co vytknut. 

A este otazka, minifig sa tam zmesti ?

Odhlásený STARHAWK

  • Príspevkov: 1043
Re: Bond Car
« Odpoveď #2 : 28. Júl 2017, 09:09:05 »
Zaujimave. Co ta viedlo prave k takemuto pocinu ? Ja ked om bol maly a videl som nieco v telke, tak som to chcel hned mat - cize musel som si to postavit bo hracky boli nedostupne u nas alebo drahe. Tak som si postavil aj batmobil presne s takymito tajnimi zbranami.

Co mne tam najviac kzi dojem je to predne celne sklo a nad nim 2 plates do visky hore - tak nejak to pokazi aerodinamicky vzhlad. Mozno skusit normalne rovne sklo a dat ho dole na sklapacku a hore tie male slopes (cheese) a len to k streche priklopit - tie bocne stlpiki na celnom skle potom mozu byt len nalepka.
Dvere vidim preco dlho trvali. Ked som pozeral obrazky a vidim ze z dveri sa vysuvaju rakety, tak som si hovoril, ze sak to mas rozdelene na polku tie dvere a o obrazok dalej - ahaaaaa tak ajtak sa cele dvere vedia otvorit.

Klobuk dole pri tejto mierke riesit auto & zaroven nejake tajne skrise na zbrane. Tiez ma zaujima ci je to minifig friendli - teda ci si tam vie Bond aj sadnut.

Odhlásený KLF

  • Príspevkov: 5480
    • Moja zbierka
Re: Bond Car
« Odpoveď #3 : 28. Júl 2017, 10:48:33 »
Obdivujem, ako si tam naparatala vsetky tie zbrane! (y)

Odhlásený Betka

  • Príspevkov: 333
Re: Bond Car
« Odpoveď #4 : 28. Júl 2017, 16:55:07 »
Bond aj spolujazdkyňa si vedia sadnúť  ;)

K tomuto počinu ma inšpirovalo to, že som súťažila v MocOlympics na MocPages a v treťom kole som dostala kategóriu M.A.S.K.:" M.A.S.K. – The 80s saw some great TV show/toy lines for sure. Transformers, He-Man, G.I. Joe, Jayce and the Wheeled Warriors… ok, maybe not that last one so much, but you get the point. Build us a vehicle that unveils its weapons and secrets for the battle between good and evil! Since the category is inspired by the 80s franchise, feel free to choose one of the vehicles from franchise if you wish or invent your own. The choice is yours." Ja som sa rozhodla vymyslieť vlastné autíčko.