TatraLUG

LEGO => Vlastné výtvory (MOC) => Naše vlastné výtvory => Tému otvoril: Tatrovak 05. Február 2020, 07:17:53

Nadpis: Audi RS6 C7 avant
Príspevok od: Tatrovak 05. Február 2020, 07:17:53
Ako aj u mojich predošlých príspevkov aj tento výtvor je z môjho archívu, postavil som ho niekedy v na prelome rokov 2017/2018. Náhon je permanentný 4x4 , z nápravovými , ale bez nápravového diferenciálu. Pohon zabezpečuje 6 PF L motorov , riadenie jeden PF servo. odpruženie je na oboch nápravách nezávislé štvorčapové. Inetriér som bohužial ani u tohto modelu nedokončil.
Nadpis: Re: Audi RS6 C7 avant
Príspevok od: KLF 05. Február 2020, 12:52:15
Audina tiez podarena - odzadu mozno trocha BMW 3 Touring, ale inak da sa tam Audi spoznat. (y) Fakt si dobry v tomto! Inak co sa Technic stavitelov tyka, tak tu mame takych dvoch TOP stavitelov - Paliasona uz poznas a druhym je hybernujuci jz77. Odporucam vyhladat si tu jeho diela.
Ja velmi obdivujem ludi, co vedia z Technic dielov stavat! Ja nie som schopny z tych dielov nic postavit. Jedine co som dokazal je tato vlecka. ;D

[attach=1]
Nadpis: Re: Audi RS6 C7 avant
Príspevok od: Tatrovak 05. Február 2020, 12:58:56
Ďakujem , áno máš pravdu teraz keď som sa spätne na tie fotky pozeral tak ten zadok by som asi urobil inak, ďakujem za tip určite si pozriem. Tak treba len trénovať a stále stavať nové a nové veci , ja keď niečo postavím tak to zvyčajne viac ako týždeň pokope nevydrží, a už to rozoberám aby som mohol stavať niečo iné :D.
Nadpis: Re: Audi RS6 C7 avant
Príspevok od: papluh 05. Február 2020, 13:27:14
auto fajn

a toto neni kritika diela ale dostupnosti dielov od TLG - tie modré piny sú strašné, strašné. Keby aspoň boli sivé malo by to taký industriálny charakter, ale modré ... toto by si ani dedinský tuner nespravil :D
Nadpis: Re: Audi RS6 C7 avant
Príspevok od: Paliason 05. Február 2020, 13:36:46
Celý predok na audine je super.  (y) Nemá chybu - hneď rozpoznatelné.

Bok a zadok auta trpí "krabicovosťou" , s použitím liftarm-ov to ale lepšie nejde. Jedine nejak z technic-panelov dokombinovať - ale to by bolo dofušované, tých typov je málo.

To BMW 3 kombi je jak jeho dvojča aj v reále :D, velmi, velmi podobné auto. Zadky majú skoro navlas rovnaké.

Chýbajúci interier nevadí. Nieje nudnejšej činnosti, ako stavať interiéry ::) ...to hovorím za seba.

...Inak co sa Technic stavitelov tyka, tak tu mame takych dvoch TOP stavitelov - Paliasona uz poznas a druhym je hybernujuci jz77.
(Odkaz na prílohu)

Ja niesom rýdzi Technic-ár, ja si primiešavam aj z Creatoru, nech to má lepšie grády  :D
Nadpis: Re: Audi RS6 C7 avant
Príspevok od: muffin 05. Február 2020, 13:38:18
Tie piny existuju aj cierne, len v takom mnozstve by to poriadne zdvihlo rozpocet.

Audina paradna, ta predna cast - neviem, ci som videl niekde lepsie spracovanu  (y)

Trochu sa mi vidia predne dvere kratke(hlavne to okno), ale to moze skreslovat aj ten hrubsi ram, ktory je problem spravit nejako rozumejsie.
Inak obdivujem, ked niekto vie robit v takejto velkej mierke, ja mam problem vacsie veci z technicu dotahovat do konca...
Nadpis: Re: Audi RS6 C7 avant
Príspevok od: Tatrovak 05. Február 2020, 13:55:12
Ďakujem všetkým za odpovede :), máte pravdu s tými pinmy a bohužiaľ nie sú zďaleka jediné čo sa ich to týka na vela mojich výtvoroch sú farebné nedostatky v podobe či už spomínaných pinov alebo bushow (3713) v čiernej farbe, ktoré,  tak ako bolo povedané sú predražené a nedostupné takže musím pracovať s tým čo mám.
Čo sa týka toho zadku tak tiež je pravda že je príliš hranatý ale oblé tvary sa pre mňa ťažko napodobňujú. Mňa práveže interiéry aj docela pravda ale väčšinou už na ne proste neni miesto aj tu v tejto audine je podlaha príliš vysoko kôli rozmiestneniu batteryboxov a motorov.
Nadpis: Re: Audi RS6 C7 avant
Príspevok od: jaro.marek.ml 20. Máj 2020, 12:36:50
Ten predok je úplne super  :o oveľa lepšie ako veľa setov ktoré som kedy videl
Nadpis: Re: Audi RS6 C7 avant
Príspevok od: Tatrovak 21. Máj 2020, 10:18:03
Ďakujem za pochvalu  :)