LEGO > Všeobecná diskusia

Identifikácia Collectable Minifigures

<< < (5/5)

MiKeL:
Tak tomu hovorim ceny: v carefourre maju tretiu seriu za 2,59E, v draciku maju tretiu, stvrtu a piatu seriu za 1,99E, s kartou 1,69E a v Pompo maju tretiu seriu za 1,49E :) Este jedny hracky by som dnes navstivil, tak mozno najdem aj pod 1E :)

mesje:

--- Citácia od: MiKeL  10. November 2012, 17:57:04 ---Tak tomu hovorim ceny: v carefourre maju tretiu seriu za 2,59E, v draciku maju tretiu, stvrtu a piatu seriu za 1,99E, s kartou 1,69E a v Pompo maju tretiu seriu za 1,49E :) Este jedny hracky by som dnes navstivil, tak mozno najdem aj pod 1E :)

--- End quote ---

Z tretej serie asi vsade nakupili tony, lebo jej je vsade vela - a logicky to nijako nesedi, ze teraz je aktualna uz 8. seria, a vsade sa este vala popri nej prestarnuta 3. seria, pricom o takej 6 serii uz dlho nechyrovat...
S figami je u nas v poslednej dobe taka mizeria, ze budem uplne rad, ak budu niekde za 2 eura a nie viac (vsade preferuju zu 2,5 eur), a ze bude dostatocny vyber vo viacerych obchodoch...

Izmael10:
Ja som rád, že teraz máju všade tony 3 série. Lebo  doteraz som nemal žiadneho elfa a teraz ich mám 23.  ;)

Navigácia

[0] Index správ

[*] Predchádzajúca strana

Go to full version