LEGO > Cudzie recenzie

6399 - Airport Shuttle

<< < (2/6) > >>

martinn:
Viete niekto akú dĺžku má tá dlhá koľajnica a akú krátka? Šírka viem že je 4. Je možné umiestniť podpery (tie čierne čo sú k tomu) len tam kde sa to spája, alebo sa dajú kliknúť aj kdekoľvek inde?

KLF:
Dlha kolaj ma dlzku 32 studov, kratsia 8 studov. Podperu mozes pripevnit na okrajoch a v strede.

kamil:
Ja myslim ze kratsia kolajnica ma dlzku 8 studov a dlha kolajnica ma dlzku 32 studov.
Diery zo spodu kolajnice na pricvaknutie studov su na kraji a v strede - pri kratkej kolajnici to je 1., 4., 5. a 8. stud, pri dlhej kolajnici to je 1., 16., 17. a 32. stud.
Kto to moze overit? Ja som tie kolajnice nevidel uz 15 rokov ale myslim ze to bolo tak ako pisem.

KLF:
Ano, je to tak ako pises Kamil. Problem bol, ze ja som to pozeral v CADe a tam ak diel presahuje o 1 mm stud, tak uz udava dlhsiu dlzku. Ja mam vsetky typy tych kolaji, ale zahrabane a nechcelo sa mi ich vyhrabavat.

martinn:
Ďakujem za info viete mi ešte prosím poradiť ten dielec na zastávku 2774, akú má dĺžku a na čo sú potrebné na zastávkach na bokoch tie dielce 3176? Sú tam len ako dekorácia a držiak semafóru?

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

[*] Predchádzajúca strana

Go to full version