LEGO > Všeobecná diskusia
Lego ako príloha v časopise
paradisamaniak:
Dnes sme objavili v obchode časopis káčer donald s prílohou lego setu 30017. Cena 1,99 EUR.
Len tak pre info, keby mal niekto záujem,tak nabehnite do obchodu :D
matt251:
Vies mi prosim povedat ktore to je cislo. Akurat som siel ako stankov a mrkol som sa a mali asi predosle cislo (laserovy mec alebo take nieco :-) Za 1,99 je fajn cena a este k tomu aj dobre relax citanie
paradisamaniak:
--- Citácia od: matt251 10. Jún 2012, 22:30:01 ---Vies mi prosim povedat ktore to je cislo. Akurat som siel ako stankov a mrkol som sa a mali asi predosle cislo (laserovy mec alebo take nieco :-) Za 1,99 je fajn cena a este k tomu aj dobre relax citanie
--- End quote ---
No cislo teraz presne neviem, ale zistim:D Kazdopadne bola k tomu okrem lega este jedna priloha a to roboticka ruka. My sme to objavili v hypermarkete, kde boli obe prilohy, ale ked sme isli neskor okolo novinoveho stanku, tak lego priloha tam chybala. Takze treba si dat na to pozor:)
Stalker:
Je to číslo 10/12.
MiKeL:
tak aktualne maju v tescu (aspon na zlatych) creator lietadielko (cislo neviem) ako prilohu pracieho prasku, ktory je dokonca v akcii, takze ak niekomu dochadza, moze ho mat aj s legom :)
Navigácia
[0] Index správ
[#] Ďalšia strana
Go to full version