LEGO > Novinky

Shell promo sety

<< < (2/12) > >>

KLF:
Toz, je otazka, ci sa neoplati pockat, kym to klesne na BL. A to klesne! Kedze sa predaj v Europe zacina. Lebo V-Power je drahsi, ako normalne palivo. Skoda, ze to nie je za Smart body. :( Nechapem, nac ich maju. Ale mozno casom ich daju aj za Smart.

matt251:

--- Citácia od: Pecco  02. Jún 2013, 10:48:46 ---Pýtal som sa na pumpe bližšie info. Treba natankovať 20 L, potom si môžeš kúpiť jeden model. Cena modelu závisí od druhu natankovaného paliva, je to asi okolo 2 €/ks.

--- End quote ---

Presne ako hovoris. Vcera som siel okolo Shell pumpy a vyveseny plagat s legom mi nedal a tak som sa siel opytat.  za 20L si vies kupit za  1,99€... predajny budu aj samostatne ale za  15€.  Cim viac natankujes, tym lacnejsie ho kupis.

MiKeL:

--- Citácia od: KLF  02. Jún 2013, 12:00:17 ---Toz, je otazka, ci sa neoplati pockat, kym to klesne na BL. A to klesne! Kedze sa predaj v Europe zacina. Lebo V-Power je drahsi, ako normalne palivo. Skoda, ze to nie je za Smart body. :( Nechapem, nac ich maju. Ale mozno casom ich daju aj za Smart.

--- End quote ---

Za tie body si mozes kupit minifigures:

d) Každý zákazník s kartou Shell CLUBSMART Premium môže tiež získať LEGO minifigures za
490 bodov a každý zákazník s kartou Shell CLUBSMART za 690 bodov.

--- Citácia od: matt251  02. Jún 2013, 14:03:22 ---Cim viac natankujes, tym lacnejsie ho kupis.

--- End quote ---

Precital som tie pravidla len zbezne a rychlo, ale nikde som tam nenasiel tento princip. Jedine co tam bolo je toto: ak natankuje jednorazovo aj niekoľkonásobne viac ako 20 litrov štandardného paliva, môže zakúpiť iba jednu položku za zvýhodnenú cenu. Tou zvyhodnenou cenou je predpokladam 1.99 resp. 1.49 pri premiovych palivach.

LANDSER:
Minifigures Shell Ferrari mám už doma,musíš mať nákup nad 4 eura v predajni,potom stoja okolo 2,5 eura. Celý nákup 6,5 eura. Kedže mám dvoch synov ,cele som to absolvoval 2x.

KLF:
A SMART body su mi nanic teda?

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

[*] Predchádzajúca strana

Go to full version